Кръщене в Бургас

Фотограф за кръщене в Бургас(Заснемане на кръщене в/Църква за кръщене в Бургас) или екип фото и видео, а защо не и дрон? Изборът оставам на вас. Ние сме екип от 2016 година и всеки един от нас се е развил в конкретната област. Предлагаме цена с отстъпка като екип. Това е Ваня и нейния специален ден.

Църква за Кръщене Рождество Богородично Бургас

Църква за Кръщене Бургас? Църквата се намира на главната улица в квартал Долно Езерово в Буграс. В албума ще може да видите част от подготовката за ритуала, както самата служба. Храма е видимо нов. От вътре изглежда доста модерен. За жалост е доста мъничък. Препоръчително с до 20тина гости. Не е от светлите храмове, но лично на мен ми допадна.

Фотограф за кръщене Бургас(или фотограф и видео за кръщене)

С влизането в църквата заснехме всичко нужно. Отчето се погрижи нещата вътре да изглеждат перфектни. Всички гости влязоха в църквата и ритуала неустетно започна. Отчето успя да хване вниманието на малката Ваня. Аз в ролята на фотограф (или ние – Фото и видео за кръщене Бургас) заснех всичко от подготовката до приключване на кръщенето, което беше около час продължителност.

Фото и видео за кръщене Бургас(Заснемане на кръщене Бургас)

Отчето си изпълни целия ритуал, а аз заснех всичко нужно, за да разкажа максимално подробно как е протекъл ритуала. След това всички гости се почерпиха. Направихме и малко снимки в непосредствена близост до църквата. Търсейки фотографи Бургас или Видео за кръщене Бургас, може да попаднете на сайта ми. Ако нещата ви харесват, може да се свържете с мен, за да проверите дали съм свободен за вашата дата.

Кръщене в Бургас

Радвам се, че ми се доверихте!

В главните роли – Ваня

Фотограф за кръщене Бургас – Стелиан Николов

Видеозаснемане Буграс – www.nikolovphoto.com

Църква Рождество Богородично Бургас

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти