Кръщене в Басарбовски манастир Русе

Фотограф за кръщене в Басарбовски манастир Русе(Заснемане на кръщене/Църква за кръщене в Русе/Видеозаснемане на кръщене Русе) или екип фото и видео, а защо не и дрон? Изборът оставам на вас. Ние сме екип от 2016 година и всеки един от нас се е развил в конкретната област. Предлагаме цена с отстъпка като екип. Това е Благовест и неговия специален ден.

Църква за Кръщене Басарбовски манастир Русе

Църква за Кръщене в Русе/Фотограф за кръщене в Басарбовски манастир Русе? Манастира е с локаця 10тина минути с кола от гр. Русе. Има 2 паркинга и лесно се намират свообдни парко места. Скален манастир „Свети Димитър Басарбовски“ се намира в Басарбово. Не е голям, но пък е светъл и красив. Нацелихме време в което храма бе в ремонт, но това нямаше как да го знаем. В албума ще може да видите част от подготовката за ритуала, както самата служба. От вътре изглежда доста свеж. Отчето прави ритуала много красив и определено е личен мой фаворит. Лятно време има климатик.

Фотограф за кръщене Русе(или фотограф и видео за кръщене)

Фотограф за кръщене Русе? Заснехме храма от вън с дрона, както и направихме малко земни кадри. С влизането в църквата заснехме всичко нужно. Отчето се погрижи нещата вътре да изглеждат перфектни. Всички гости влязоха в църквата и ритуала неустетно започна. Отчето си изпълни ритуала повече от перфектно, макар, че малкия Благовест, едва на 6 месеца надали го разбра. Аз в ролята на фотограф (или ние – Фото и видео за кръщене Русе) заснех всичко от подготовката до приключване на кръщенето, което беше 45 минути продължителност.

Фото и видео за кръщене Русе(Заснемане на кръщене Русе)

Фотограф за кръщене? Отчето си изпълни целия ритуал, а аз заснех всичко нужно, за да разкажа максимално подробно как е протекло. Благовест бе доста послушен, буквално почти не му чухме гласчето.  След около 30тина минути след започването на ритуала, бе измит със светена вода. Бе миропомазан. След това всички гости се почерпиха. Направихме и малко снимки в църквата. Търсейки фотографи Русе или Видео за кръщене Русе , може да попаднете на сайта ми. Ако нещата ви харесват, може да се свържете с мен, за да проверите дали съм свободен за вашата дата.

Кръщене в Русе

Радвам се, че ми се доверихте!

В главните роли – Благовест

Фотограф за кръщене Русе – Стелиан Николов

Видеозаснемане на кръщене Русе – www.nikolovphoto.com

Църква Скален манастир „Свети Димитър Басарбовски“

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти