Кръщене във Варна

Фотограф за кръщене в Варна(Заснемане на кръщене в/Църква за кръщене в Варна/Видеозаснемане на кръщене Варна) или екип фото и видео, а защо не и дрон? Изборът оставам на вас. Ние сме екип от 2016 година и всеки един от нас се е развил в конкретната област. Предлагаме цена с отстъпка като екип. Това е Емили и нейния специален ден.

Църква за Кръщене Св. преподобномъченик Прокопий Варненски Варна

Църква за Кръщене в Варна/Фотограф за кръщене? Църквата се в близост до МакДрайв. В албума ще може да видите част от подготовката за ритуала, както самата служба. Храма е видимо нов. От вътре изглежда доста модерен. Побира доста хора. Лятно време има климатик, а в случая през зимата – беше пуснато отопление и беше топло. Много зависи кога ще направите т.н. кръщене във Варна, тъй като е доста добре осветен, но в конкретни часове. Ние бяхме в неблагоприятните, но нали сме професионалисти.

Фотограф за кръщене Варна(или фотограф и видео за кръщене)

Заснехме храма от вън с дрона, както и направихме малко земни кадри. С влизането в църквата заснехме всичко нужно. Отчето се погрижи нещата вътре да изглеждат перфектни. Всички гости влязоха в църквата и ритуала неустетно започна. Отчето успя да хване вниманието на малката Емили. Аз в ролята на фотограф (или ние – Фото и видео за кръщене Варна) заснех всичко от подготовката до приключване на кръщенето, което беше около час продължителност.

Фото и видео за кръщене Варна(Заснемане на кръщене Бургас)

Фотограф за кръщене? Отчето си изпълни целия ритуал, а аз заснех всичко нужно, за да разкажа максимално подробно как е протекъл. Малката Емили бе доста послушна, та дори не и чухме гласчето. Беше запленена от самия ритуал и през цялото време слушаше какво говорят служителите. След около час бе измита със светената вода. Бе миропомазана.  След това всички гости се почерпиха. Направихме и малко снимки в църквата. Търсейки фотографи Варна или Видео за кръщене Варна , може да попаднете на сайта ми. Ако нещата ви харесват, може да се свържете с мен, за да проверите дали съм свободен за вашата дата.

Кръщене във Варна

Радвам се, че ми се доверихте!

В главните роли – Емили

Фотограф за кръщене Варна – Стелиан Николов

Видеозаснемане на кръщене Варна – www.nikolovphoto.com

Църква Св. преподобномъченик Прокопий Варненски Варна

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти