Фотограф за кръщене Бяла

Фотограф за кръщене Бяла(Заснемане на кръщене в Бяла) или екип фото и видео, а защо не и дрон? Изборът оставам на вас. Ние сме екип от 2016 година и всеки един от нас се е развил в конкретната област. Предлагаме цена с отстъпка като екип. Това е Деян и неговия специален ден.

Кръщенето бе направено в храм Св. Пантелеймон гр. Бяла

Намира се в гр Бяла (Русенско). В албума ще може да видите част от подготовката за ритуала, както и самата служба, фотосесията и част от ресторанта. Храма е едва на две години. Много малък и светъл. Отчето много приятно водеше целия ритуал. За наше нещастие беше изключително горещ ден. Аз – в ролята на фотограф за кръщене Бяла трябваше да запечатам всичко от подготовката до приключване на кръщенето, което беше почти 40 минути. Видеографът на събитието отново бе Пламен Си. Въздушните кадри са отново негово дело. Заснехме доста подробно цялото кръщене.

Фотограф за кръщене Бяла(или фото и видео за кръщене)

След като приключихме да заснемаме кръщенето (Заснемане на кръщене Бяла), направихме нашата фотосесийка и след това се запътихме към ресторант Янтра. Вътре украсата беше много сериозна. Имаше фото кът, както и добре украсени маси и столове. При наличието на 50тина гости и сериозно осветление и добър ДЖ, се почувствахме като на малка сватба. Малко след като влязохме направихме снимки с гостите и малко след това се чу първото хорце, което беше доста дълго. ДЖ-ят сменяше доста стилове, за да има избор за всички гости и видимо след 3 часа повечето от тях бяха изморени от танците. Към края на вечерта извадихме тортата и завършихме нашият ангажимент.

Радвам се, че ни се доверихте!

Фото и видео за кръщене Бяла (Заснемане на кръщене Бяла)

Аз не съм само фотограф за кръщене Бяла. Аз съм част от екип, който е от три важни звена – фотография, видеооператор (човека, който се занимава с видеозаснемане) и пилот на дрон (той ни дава поглед от небето).

При въпроса:

Защо е нужен пилот на дрон или още казано въздушен видеограф или фотограф за кръщене?

Отговорът би бил:

А защо не?

Добавихме тази опция, защото въздушното заснемане е поглед, който не можем да направим от земята. Кадрите от дрона са нещо, което не можем да видим всеки ден. Всяка сграда е различна, както и местността от въздух изглежда уникална.

В случая използвахме информацията, за да покажем красивия манастир, както и, че тези кадри може да се добавят към големия филм на нашите клиенти. Мислим за бъдещето.

В главните роли – Деян

Фото и видео екип
Фотография – Стелиан Николов

Видеограф – П.С.

Църква – Храм Свети Пантелеймон гр. Бяла (Русе)

Ресторант – Янтра

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти