Коледна фотосесия в дома

Коледна фотосесия в дома за някои би прозвучало елементарно, но за нас – Фотографите е предизвикателство. Коледа и нова година са най-очакваните семейни празници в годината! Децата най-много се радват, тъй като чакат Дядо коледа да им остави подарък под елхата. Това са моментите, които всеки един от нас е имал, има и ще има. Това, което обаче пропускаме да се досетим след тези хубави моменти е, че ни трябват и снимки, които да отворим след време.
Тук ви предлагам нещо по-различно от изкуствените фонове и декори. Да, хубави са, спор няма, но са фалшиви. За мен като фотограф няма нищо по-хубаво от домашният уют. Затова ви предлагам коледна фотосесия у дома. Това е подарък както за двойки, така и за цялото семейство. Няма ограничения в хората или домашните любимци.

Коледна фотосесия в дома

Това е колкото лесно да се каже, че ще се получи, толкова и трудно. Плюсовете са – вашият дом, вашата украса. Вашият уют. Няма да се притеснявате от абсолютно нищо. Времето е само за вас и няма опашка от хора, чакащи за снимки. Минусите, които мога да изтъкна са – ограничени сме откъм място, но пък сме точно във вашият дом. За мен това е най-ценно!

Дали ще сме в хола до камината или ще се скрия под телевизора, за да ви направя няколко кадъра на дивана, до камината, до леглото. Върху канапето? Може да заснемем малка фотосесия как мама готви и децата й помагат. Идеите са много – реализациите – също.

Коледна фотосесия в дома

Всеки един от вас като двойка, семейство, семейство с домашни любимци може да участва.

Какво ви добавям? – Всички кадри, които биха ви се харесали. Никога не ограничавам моите клиенти. Получавате колкото може повече кадри като всички от тях биват обработени ръчно.

Направете запитване за вашата дата и час на : 0877792434 или формата за контакти