Интериорна и екстериорна фотография

Интериорна и екстериорна фотография? Тук се намесват професионалните интериорни снимки. Те ви помагат да привлечете вниманието на вашите клиенти. Ако сте собственик на хотел, хостел, къща за гости, ресторант или сте интериорен дизайнер, то това е за вас. Интериорните и екстериорни снимки ви пресъздават атмосферата в стаята и помещенията.

Тези кадри помагат на бъдещите ви клиенти да изберат вас пред конкуренцията.

Вашите снимки провокират подсъзнателно тяхното мечтано място за отдих или място за релакс. При едни добре направени снимки биха въздействали с въпросите “какво би било, ако попадна там”? Втората стъпка е вече да се чуят с вас и да букнат мястото.

Защо да наемете професионален фотограф за интериор?

За разлика от вас, той ще измисли концепция, която представя възможно най-привлекателно помещенията, които предлагате.

Ще създаде композиция, която сам ще избере, по такъв начин, че да насочи клиентите ви към това място. Идеята е да задържи вниманието на клиента ви.
За разлика от вас, той разполага с познания и опит. Знае кога е най-добре да се заснемат кадрите и има подготвена техника за това.

Къде може да се използват интериорни и екстериорни снимки?

Хубавите кадри могат да се използват абсолютно навсякъде. От флаер, картичка, визитка, каталог, уебсайт, колаж, до билборд. Кадрите, които ще бъдат направени за вас могат да се използват дълго във времето, тъй като мястото, уюта, атмосферата ще бъдат запазени. Добрата интериорна и екстериорна фотография може да ви доведе много клиенти, но за целта трябва да бъдат изпипани всички кадри до съвършенство.

Защо да наемете мен пред останалите?

От мен ще получите отношение, прецизност. Ще свършим работата и ще останем доволни и от двете страни.

Мога да заснема обектите ви, вашите стаи, магазини, ресторанти, заведения и т.н., които очаквате да ги посетят различни хора. Като фотограф знам как да оставя атмосферата от запечатаното място.

Разполагам с необходимата техника, камера, обективи, стативи, прожектори и т.н. и постоянно се развивам в този бранш.

Приемам поръчки из цялата страна.

Отдавам нужното време и работа на всеки нов обект.

Добре направената интериорна и екстериорна фотография

ви предоставят най-добрата светлина на вашия обект. Може да ги публикувате и в социалните мрежи. Професионалните снимки са най-силната страна между вас и конкуренцията. Клиентът като е пред компютъра не може да усети какъв вкус е храната, а как изглежда.
Клиентът няма да разбере дали климатика работи, а ще види перфектно изглеждащата стая. Това е вашата нужда качествените снимки.

Ако търсите професионален интериорен фотограф и видеозаснемане за наистина качествени интериорни и екстериорни снимки.

Албумът е от тризвездна къща за гости (малко хотелче) в Созопол. От кадрите ще видите лобито, сутрешната блок маса, градината с басейна, както стая, коридор, баня и гледката към морето.

Направете запитване за вашият бизнес на : 0877792434 или формата за контакти