Заснемане на сватба Пловдив

Аз не съм само фотограф за сватба Пловдив(Сватбен фотограф Пловдив, заснемане на сватба Пловдив, Сватбен Дом Водолей, Сватбен дом Пловдив/Сватба Чирпан). Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон(Сватбена фотография Пловдив и видеозаснемане Пловдив). Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и си помагаме взаимно. На кратко за публикувания от мен албум. Това са К+З и това е техният незабравим и уникален ден.

Сватба Пловдив

Заснемане на сватба Пловдив/Заснемане на сватба Чирпан. Може да видите част от подготовката на К+З, вземането им, църковния брак, изнесения ритуал и забавата в ресторанта. К+З имаха традиционна българска сватба с абсолютно всичко, което можехме да се сетим. Буукнаха ни като Сватбен фотограф Пловдив(Сватбена фотография Пловдив) и видеозаснемане Пловдив. Започнахме заснемането от подготовката на булката. Красимира бе във фризьорски салон близначките. Там хванахме нужните кадри. След това отидохме към апартамента й, за да заснемем нужното. Разчупихме малко стандартните ни кадри и след това се запътихме към младоженеца. Здравко ни очакваше с нетърпение. Заснехме неговата подготовка и излязохме пред къщата им за малко танци. Имаше традиционно голямо и продължително хоро. Младоженеца хвана 1 байрак и го развя, за да можем всички да го видят.

Заснемане на сватба Чирпан

След това отидохме към Чирпан(Фотограф Пловдив), за да вземем кумовете. (Фотограф за сватба Чирпан) Те ни очакваха. Бяха изпипали всичко до съвършенство. Кума се здрависа с младоженеца, а кумата почерпи гостите с бонбони. Влязохме в къщата им, където ни чакаха 2 топки косми, които допълнително помагаха на музикантите за силните звуци. Влязохме в къщата и ни чакаше една огромна софра. Всички, които бяха прегладнели имаше какво да хапнат, а и да пийнат. Беше доста горещ ден, макар, че няколко дни преди това бяхме на кантар какво ще се случи. Кума и младоженеца си вдигнаха наздравица. След това отидохме да си вземем и булката. Красимира беше с много сериозна подготовка и доста близки около нея. В апартамента определено цареше спокойствие. Заснехме нужните кадри и след това само очаквахме нашият младоженец да дойде и да си вземе булката. Доста го поизмъчиха и той влезе в стаята.

Сватба Чирпан

Сватба в Чирпан(Фотограф Пловдив)?? Здравко влезе. Избърса потта от челото си и с широка усмивка отиде към булката. И при двамата се виждаше в очите им колко са напрегнати и искат това да се случи максимално бързо. Здравко отиде при Красимира. Прегърна я и я целуна. Тя пък реши да се направи малко и го накара да й потърси обувките , както и да ги натъпче с възможно повече средства. Така и се случи. След това майката на булката даде на младоженците и кумовете сладко за хапване. Закичиха се сватбарите и излязохме от вън. Булката бе съпроводена по стълбите от близък, бе предадена на Здравко, а майката на Красимира им подля с вода, а да им върви леко през живота. От вън имахме традиционно хоро и след това се запътихме към църквата.

Църква Свети Архангел Михаил в Чирпан(Сватба Чирпан)

Влязохме в църква Свети Архангел Михаил Чирпан(Фотограф за сватба/Фотограф Пловдив). Тъкмо започваше лека буря. Заснехме нужните ни кадри и малко след нас се появиха сватбарите и младоженците. Отчето покани всички, за да влязат и да се настанят. Ритуала започна. Беше доста тъмничко в църквата, но пък това придаде доста интересен ефект както за нас, така и за хората вътре. Отчето извърши ритуала както го очаквахме. След около 30тина минути приключихме. Бяха им сложени халките, кума кръстоса короните. Младоженците отпиха от виното и бяха захранени. Двамата си казаха “ДА” пред бога. Излязохме пред църквата. Красимира и Здравко пуснаха 2 бели гълъба и се запътихме към фотосесията.

Сватба в Пловдив

Заснехме част от кадрите в близост до църква св. Архангел Михаил. От там отидохме до ресторант Харамии, Чирпан. Определено силно препоръчвам мястото. Градината е уникално красива, а самата къща е запазена от едно време. Много красиво местенце и вкарва онази нотка на домашен уют. Храната е превъзходна. Ресторант Харамии, гр. Чирпан. Заснехме фотосесията и се отправихме към парка. Там довършихме основните ни неща.

Сватбен дом Водолей

Пристигнахме в нашият ресторант – Сватбен дом Водолей/Сватбен Дом Пловдив(Фотограф за сватба/Фотограф Пловдив). Заснехме нужните ни кадри на укарасата и се запътихме към градината. Повечето гости ни чакаха. Направихме малко кадри с младоженците и техните гости, след това се отправихме към изнесеният ритуал. ДЖ-ят, който се оказа много сериозен пич и водещата подканиха всички гости да се настанят. Така се и случи и няколко минути по-късно Здравко мина по червения килим, а след него кумовете и Красимира. Младоженците си казаха взаимно да. Сложиха си пръстените, отпиха глъдка шампанско и официално първият документ бе в ръцете на булката. След подписа направихме снимки с всички гости. Младоженците си получиха подаръците и влязохме в ресторанта.

Сватбен дом Пловдив

Сватбен дом Пловдив(Фотограф Пловдив)? Дж Илиян Кежев помоли всички гости да с е изправят и покани в ресторанта кумовете, младоженеца, а после и булката. Двамата бяха захранени. Булката ритна силно менчето и малко по-късно DJ-ят ги покани на дансинга, за да отгкрият вечерта. Красимира и Здравко танцуваха баладка. Бяха се прегърнали и от тавана падаха листенца рози. Много красиво бих казал. След техният танц имаше такъв на кумовете и официално вечерта започна с огромно традиционно хоро. След много танци и забави пристигна и изненадата за всички гости – танцова група “Пловдивъ”. Позната за нас с техните характерни танци и знаехме какво да очакваме. Гостите, както и младоженците се наслаждаваха на разнообразните танци.

Видеозаснемане на сватба Пловдив

Видеозаснемане на сватба Пловдив(Фотограф Пловдив)? След като танцовата формация приключи с тяхното учасите имаше малко забави, които DJ-ят организира, а след това имаше хвърляне на букет и жартиер. Нещата се случиха както по учебник. Малко преди полунощ младоженците разразяха и сватбената им торта. Двамата хапнаха от нея. Dj-ят направи и финална песен, която бе не само за младоженците, но и за всички гости. Всички присъстващи заобиколиха младоженците. Красимира и Здравко танцуваха в средата на дансинга. Към края на песента гостите се приближиха и ги прегърнаха. Направихме си традиционната снимка с всички присъстващи и така нашият ангажимент приключи. Определено сватбата бе доста тежка за всички ни, но определено много ни хареса.

Сватба в Пловдив

Мога да кажа, че определено тази сватба Пловдив/сватба Чирпан- ресторант сватбен дом Водолей ще я запомним с много положителни емоции.

В главните роли – Красимира и Здравко

Фото и видео екип
Сватбен фотограф Пловдив – Стелиан Николов

Видеозаснемане Пловдив – П.С.

DJ RoVeR – Илиян Кежев

Осветление – DJ RoVeR

Формация – Пловдивъ

Ресторант – Сватбен дом Водолей

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти