Заснемане на сватба Плевен

Аз не съм само фотограф за заснемане на сватба Плевен(Сватбен фотограф Плевен, Сватба в Плевен). Ние сме сватбен заснемащ екип, или фото, видео и дрон(Сватбена фотография Плевен и видеозаснемане Плевен/Видеозаснемане на сватба). Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и си помагаме взаимно. На кратко за публикувания от мен албум. Това са Е+А и това е техният уникален ден.

Сватбена фотография Плевен

Сватбена фотография Плевен? Може да видите част от подготовката на Е+А(Фотограф за сватба Плевен), подписа и забавата. Е+А имаха традиционна сватба. Наеха ни като фотограф за сватба Плевен(Сватбен фотограф Плевен) и видеозаснемане за сватба Плевен. Започнахме заснемането от подготовката на булката. Елис бе от булките с перфектното виждане на нещата. Още когато се чухме по телефона разбрах, че има идея кое как трябва да се случи. Отидохме в къщата й, за да заснемем подготовката. Там ни очакваше, заедно с част от най-близките, както и с гримьорката и фризьорката. Заснехме нужните кадри. Мога да кажа, че подготовката и беше точно както очаквахме да се случи – по американски стандарт. Всичко красиво, спокойно и без никакво напрежение. Макар, че предния ден дъждовете наводниха цялата страна, Елис грееше от щастие.

Сватба Плевен

В ролята на сватбен фотограф Плевен (Заснемане на сватба Плевен,сватбен заснемащ екип) знаех какво да очаквам през целия ден от графика ни до метеорологичната обстановка. Заснехме нужните кадри при булката и отидохме при младоженеца. Ахмед ни чакаше и започна поетапно да се облича. Изобщо не бързаше. Нещата се случваха доста по-бавно от очакваното, но пък видимо си личеше, че се притеснява, но пък и имаше тази нотка на сигурност в очите му. Доста странна комбинация бих казал, но да – беше супер! Към края на неговата подготовка булката се появи да му помогне малко с папионката и след това се запътихме към родителите на младоженеца.

Фотограф в Плевен

Фотограф за сватба в Плевен? След като младоженеца официално тръгна с приятелите му от дома му се запътихме към кумовете. Взехме ги. Те ни чакаха с широки усмивки и готови за големия ден. Музикантите свириха и допринасяха за хубавата атмосфера. От там се запътихме към булката. След няколко минути с надлъгваници и забави пред вратата й, все пак пуснаха сватбарите. Ахмет отиде при булката си, прегърна я, целуна я направихме малко семейни кадри в къщата. Хората отпиха малко шампанско. Излязохме от къщата за 1 бърз танц и се запътихме отново към дома на младоженеца. От там имахме отбивка с кратка фотосесия. Поради студеното време не беше доста продължителна.

Видеооператор Плевен

След нея се запътихме и към любимата за мен част, а именно изнесения ритуал. Локацията бе много красива. Един огромен двор. Едни лозички, зелена трева, бели столчета. Всииичко беше прекрасно. Нямаше силно слънце, а точно обратното. Имахме огромно и сиво небе. Беше повече от перфектно за заснемане на каквото и да било. Единственото, което лееко ни пречеше бе лекият дъжд, който препръскваше, но младоженците и техните гости бяха заредени с положително настроение и изобщо не се интересуваха какво се случва около нас. За приятната обстановка със саксофона бе DJ Данчо. Гостите се събраха. Същият той бе и водещ на ритуала. Покани младоженците. Те пристигнаха с автомобила. Преминаха по алеята и отидоха до арката. Казаха си взаимно да и се подписаха. Кума гръмна шампанското и официално всичко се случи както го искахме.

Фотограф за Сватба Плевен

След като приключихме с подписа младоженците, направихме и официални снимки с всички гости. Веднага след това се изместихме и към ресторанта. За наше нещастие дъжда се усили доста. Елис и Ахмед изчакаха докато поутихне малко и се появиха доста ефектно в ресторанта. Влязоха съпроводени от традиционна музика и  DJ NED, който бе с тъпан. Младоженците влязоха с широко вдигнати глави и с широки усмивки на лицата. Гостите им ръкопляскаха и се зарадваха за тях. След това имахме първи сватбен танц. Макар дъжда, младоженците се прегърнаха и затанцуваха. Децата се забавляваха, а родителите пускаха и по някоя друга сълза. Малко след този танц започнахме с традиционно хоро и много музика и забава от DJ Ned и DJ Данчо. Към средата на вечерта една сервитьорка ме привика по спешност на бара и там какво да видя?

Сватба Плевен

Това бе първата булка, на която виждах да се преправя роклята в динамичната обстановка. Заради дъжда роклята пречеше на Елис да танцува и на бързо я скъсиха. Ножици прерязваха роклята… хвърчаха парчета от нея. Беше си доста странен момент за мен, но на булката изобщо не и пукаше и се забавляваше. Веднага след това тя отиде на дансинга и продължиха с танците. Към края на вечерта имахме хвърляне на букет и папионка, а и изненада за младоженеца от неговите приятели. Всичко приключи за нас с рязането на тортата и финалните прегръдки от всички гости към младото семейство.

Фотограф за Сватба Плевен

Мога да кажа, че тази сватба в Плевен ще я запомним с много приятни емоции и определено като първата, на която ползвах дъждобран, защото не бях сигурен колко е непромокаема техниката. 

В главните роли – Елис и Ахмед

Сватбен заснемащ екип

Сватбен Фотограф Плевен – Стелиан Николов

Видеозаснемане на сватба Плевен – П.С.

Сватбена агенция – Лукс Евент
DJ – Данчо
DJ – NED

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти