Търсейки заснемане на кръщене Русе цени…

попадате в сайта ми. Заснемане на кръщене Русе на нормални цени, заснето от професионалист. Аз не съм само фотограф за кръщене в Русе. Ние сме екип от няколко различни професии и всеки един от нас работи това, в което е най-силен. На кратко за публикувания от мен албум. Това е Карина и тя като всяко малко дете в семейство от християни, бива кръщавано.

Кръщенето беше направено в храм Всех Святих, гр. Русе

Намира се на ул Плиска. В албума ще може да видите част от фотосесия, ритуала свето кръщение (кръщене) и част от ресторанта. След приключване на фотосесията се запътихме към храма. Постепенно всички гости се събраха и влязохме за кръщавката. Още със самото влизане Карина не искаше да влезе вътре, но няколко минути по-късно се разубеди. Аз в ролята на фотограф заснех всичко от подготовката до приключване на кръщенето, което беше направено точно както винаги – перфектно.

Заснемане на кръщене Русе цени

След кръщенето в храм Всех Святих, гр. Русе, направихме малко снимки и моят ангажимент приключи.

Заснемане на кръщене Русе

Аз не съм само фотограф. Аз съм част от екип, който е от три важни звена – фотография, видеооператор (човека, който се занимава с видеозаснемане) и пилот на дрон (той ни дава поглед от небето).

При въпроса:

Защо е нужен пилот на дрон или още казано въздушна фотография за Русе?

Отговорът би бил:

А защо не?

Добавихме тази опция, защото въздушната фотография е поглед, който не можем да направим от земята. Кадрите от дрона са нещо, което не можем да видим всеки ден. Всяка сграда е различна, както и местността от въздух изглежда уникална.

В случая използвахме информацията, за да покажем красивия храм, както и, че тези кадри може да се добавят към големия филм на нашите клиенти. Мислим за бъдещето. След 10-15 години като погледнете кръщенето си ще кажете “Ама и тогава ли е имало дронове”?

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти