Търсейки Заснемане на кръщене Русе …

попадате в сайта ми. Заснемане на кръщене Русе от фотограф и видеограф е точно за вас. Ние сме екип от няколко различни професии и всеки един от нас работи това, в което е най-силен. На кратко за публикувания от мен албум. Това са Александър и Виктория и те като всяко малко дете в семейство от християни, биват кръщавани.

Кръщенето бе направено в Басарбовски скален манастир (гр. Русе).

Намира се в с. Басарбово на около 10 км от гр. Русе. В албума ще може да видите част от ритуала миропомазване или още познат сред нас -кръщене. Църквата е малка, но пък за сметка на това много светла и приятна. Това е един от любимите ми храмове в Русенска област. Отчето много приятно водеше целия ритуал. Аз в ролята на фотограф заснех всичко от подготовката до приключване на кръщенето, което беше около минути. Видеозаснемане на кръщене Русе беше отново Пламен Симеонов. За жалост тогава все още не предлагахме услугата с дрона. Двамата заснехме доста подробно цялото кръщене. За наш късмет времето беше повече от перфектно.

Заснемане на кръщене Русе

След кръщавката отидохме и в ресторанта, който беше само за нас. DJ Марти се погрижи обстановката да е повече от перфектна. Аниматори от Веселяците забавляваха децата и всичко мина просто като приказка.

Благодарим ви и за подаръците към нас!

Заснемане на кръщене Русе

Аз не съм само фотограф. Аз съм част от екип, който е от три важни звена – фотография, видеооператор (човека, който се занимава с видеозаснемане) и пилот на дрон (той ни дава поглед от небето).

При въпроса:

Защо е нужен пилот на дрон или още казано въздушна фотография за Русе?

Отговорът би бил:

А защо не?

Добавихме тази опция, защото въздушната фотография е поглед, който не можем да направим от земята. Кадрите от дрона са нещо, което не можем да видим всеки ден. Всяка сграда е различна, както и местността от въздух изглежда уникална.

В случая използвахме информацията, за да покажем красивия манастир, както и, че тези кадри може да се добавят към големия филм на нашите клиенти. Мислим за бъдещето. След 10-15 години Анастасия като погледне кръщенето си ще каже “Ама и тогава ли е имало дронове”?

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти