Търсейки заснемане на кръщене Плевен…

попадате в сайта ми. Заснемане на кръщене Плевен е точно за вас. Аз не съм само фотограф за кръщене в Плевен. Ние сме екип от няколко различни професии и всеки един от нас работи това, в което е най-силен. На кратко за публикувания от мен албум. Това е Дария и тя като всяко малко дете в семейство от християни, бива кръщавано.

Кръщенето беше направено в Храм света Параскева, гр Плевен.

Намира се точно зад боулинга. В албума ще може да видите част от фотосесия, посрещане на гостите и ритуала свето кръщение (кръщене). След приключване на фотосесията се запътихме към храма. Постепенно всички гости се събраха и влязохме за кръщавката. Още със самото влизане Дария не хареса храма и искаше да си тръгнем моментално, но последната дума беше на техните родители. Аз в ролята на фотограф заснех всичко от подготовката до приключване на кръщенето, което беше доста добре направено.

Заснемане на кръщене Плевен

След кръщенето в Света Параскева направихме малко снимки и моят ангажимент приключи.

Заснемане на кръщене Плевен

Аз не съм само фотограф. Аз съм част от екип, който е от три важни звена – фотография, видеооператор (човека, който се занимава с видеозаснемане) и пилот на дрон (той ни дава поглед от небето).

При въпроса:

Защо е нужен пилот на дрон или още казано въздушна фотография за Плевен?

Отговорът би бил:

А защо не?

Добавихме тази опция, защото въздушната фотография е поглед, който не можем да направим от земята. Кадрите от дрона са нещо, което не можем да видим всеки ден. Всяка сграда е различна, както и местността от въздух изглежда уникална.

В случая използвахме информацията, за да покажем красивия храм, както и, че тези кадри може да се добавят към големия филм на нашите клиенти. Мислим за бъдещето. След 10-15 години като погледнете кръщенето си ще кажете “Ама и тогава ли е имало дронове”?

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти