Заснемане на бал цени?

Заснемане на бал цени? Преди да стигнем до тях, нека видим и какво съм оставил в публикувания от мен албум.

Това е Касим. Фотосесията му беше няколко дни след бала. За целта използвахме желано от него място. Аз изисках да има и малко компания, за да разчупим кадрите му. И да – на пук на всички останали от корона – випуска, той си направи кадрите такива, каквито трябваше да има. Няколко дни преди бала му заснехме и забавата в ресторанта, тъй че той изцяло ми се довери и за снимките, за което се радвам, че не сгреши да се отпусне и да изпълнява прищявките на фотографа. На фотосесията момчето дойде с антураж от 2 готини момичета, които по никакъв начин не се притесняваха да му помогнат със снимките. Всяка наша идея беше реализирана на момента.

Заснемане на бал цени

Касим беше едно от момчетата, които ще запомня с това, че си гледаше часовника да не окъснее с някоя друга минута, то аз му дадох и бонус време просто защото го заслужаваше.

Много важно при абитуриента бе неговият костюм – за разлика от момчетата на 19, които изглеждат на 25, той беше от противоположната страна – визия на 15 годишен. Много трудно да се заснеме момче, което да изглежда тежко с костюма, а реално на него да е момченце. Все пак направихме много добра фотосесия за него. Радвам се, че и той го оцени.

За останалите, които чакат до последно, мога да кажа – каквото си буукнете, това ще получите. Това не са просто снимки, това са спомените ви, а балът е едно от нещата, които определено се запомня за всички ни.

Заснемане на абитуриентски бал цени

За цени може да се обърнете в секцията с услуги. Там публикуваме актуалната информация.

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти