Заснемане на бал Русе

Заснемане на бал Русе

Това е Ивона и част от кратката й фотосесия в гр. Русе. Ивона беше доста притеснена в нейния ден не защото ще се снима за първи път, а просто защото в уречения час нямаше как да дойде. Заради грима и прическата тя окъсня с почти цял час. Вместо да заснемем снимки с гостите в ресторанта и да се запътим към фотосесията ни – за жалост имаше малко кадри в ресторант Космополитан и кратка фотосесия с гостите й.

След като Ивона се появи започна да вали и беше доста трудно да заснемем кадрите. Все пак успяхме – да, успяхме. Макар и за малко тя успя да получи заснемане на бала си.

Мили абитуриенти, моля ви, всяка година е едно и също – помислете за грим и прическа, както и евентуално за закъснения по тези дати, след което фото и видеозаснемането ви.

Заснемане на бал

В повечето случаи бюджета стига до някъде, но не и да покрие всичките ви желания. Помислете за професионално заснемане на вашия ден, като отделите поне един, а понякога и два часа. Балът е веднъж в живота и си заслужава да бъде запечатан. Съвет, който винаги правя към абитуриентите – наемете си вашият фотограф за абитуриентски бал няколко месеца по-рано. Датите и часовете бързо се запълват. Фотографите за заснемане на бал сме по-малко от абитуриентите и в крайна сметка на края може да останете без фотограф и ще се принудите да се снимате с телефон. Т.е. кадрите нито като качество, като виждане, като стойност няма да имат нищо общо с това, което трябва да бъде.

Заснемане на бал Русе

Работя с видеограф и от скоро предлагаме общ пакет фото и видеосесия по време на баловете. Без значение дали ще са в същия или в отделен ден. Нашето виждане и идеи са, за да ви ги предложим. Вие си преценявате, кое ще ви е най-добре за вас.

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти