Детска фотосесия Русе

Детска фотосесия Русе… Ами да… Изчакахме времето да се затопли, а даже и да стане всичко зелено покрай нас. При първа възможност се запознах с моят нов малък, но същевременно голям приятел – Борис.

На кратко след спонтанната ни среща с мама Цвети и фотоапарата ми в ръка, решихме да отскочим до най-близкият парк и да запечатаме бебока в най-чистата му форма.

В началото както всяко бебче трябваше да се опознаем и да разбере, че аз ще съм неговият първи фотограф за детска фотосесия. След като научихме това нещо, малко преди да поспим решихме да се пробваме да поработим двамата. Както всички бебоци на неговата възраст и Борис имаше желание да покаже какво може пред камерата.

В полу-будно състояние след като видя фотоапарата ми, той знаеше, че ще трябва още повече да зарадва мама и тати. Мигновено се пробуди и реши, че точно сега ще направим снимките. Макар и в кратката за мен фотосесия, а за него може да се е видяла доста продължителна, все пак направихме доста добри попадения.

Ако търсите фотограф за детска фотосесия в Русе

и все още не се познаваме, то никога не е късно за това. Имайте предвид, че преди фотосесията бебока трябва да се е наспал и нахранил. Да сте готови с поне 2 чифта дрехи, защото… всичко се случва.

Дори от първият ни опит да не се получат нещата, ще опитаме пак и пак и пак. Моята работа не е само да дойда за определено време и да нащракам някакви кадри, а е точно обратното. Старая се да пресъздам момента и най-доброто, което може да ви даде вашето дете, а именно – радост и любов.

Повече информация за видове пакети и услуги, които предлагам може да намерите ТУК.

Възможности за подобна тип фотосесия са – персонална фотосесия, фотосесия влюбени, семейна фотосесия, детска фотосесия, фотосесия на домашен любимец и комбинация от разновидности

За контакти 0877792434