Заснемане на граждански брак Созопол

Заснемане на граждански брак в Созопол, го направихме с колегата П.С. (Фотограф Созопол и видеозаснемане Созопол). В публикувания албум ще видите ритуалната зала в Созопол. Украсата, подготовката, пръстените на Д+С.
Подписа се проведе в 1 неделен следобед. Момичето от ритуалната зала видимо си харесваше професията. Предварително допусна заснемащия екип, като ни позволи да използваме максимума от осветление. След като пристигнаха Д+С, тя намали светлината и започна с ритуала. Докато Д+С се замислиха какво се случва, вече си бяха казали Да и Да. Техните кумове и свидетели в най-тесен кръг видимо се зарадваха на случващото се. Малко по-късно имаше шампанско, почерпка, прегръдки, усмивки, целувки и сълзи. Определено беше красиво и всички ни.

Подпис в Созопол

След подписа им се запътихме към яхтено пристанище Созопол. Двойката беше наела яхта Лейди Силвия. С достигането на лодката, капитанката ни приветства и покани да се качим на борда. С влизането дочухме класическо рок парче и разбрах, че купона ще е на макс. Веднага след нас се качиха и младоженците. Без да чакат отвориха розе и започнаха да се чуват наздравици. Кумовете и останалите гости се качиха непосредствено и започнаха да се забавляват. Дори силното и горещо слънце не попречи на хората да се раздвижат на фоновата музика, която се чуваше от Лейди Силвия.

Фотограф за сватба Созопол

Историята на С+Д тепърва започва. Надяваме се отново да се срещнем. С толкова радости, прегръдки и шеги, този подпис в Созопол ще го запомним. С колегата ми обичаме пътуванията и различните предизвикателства. Постоянно обикаляме и виждаме най-различни места в България. Истинските професионалисти не се притесняват от ангажименти и ние сме точно такива. От нас ще получите отношение, качество и цена. Ако имате дата и си нямате фото или видео екип(Фотограф Созопол), то тогава може да погледнете линковете по-долу.

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти