https://youtu.be/vDwpzy1FPxg?si=3o1-Hio6hZ9wZhlw/embedyt]

Заснемане на граждански брак Русе

Заснемане на граждански брак Русе, го направихме с колегата Х.Д. (Фотограф Русе и Видеозаснемане Русе/фотограф в ритуална зала Русе/Сватбен фотограф Русе). В публикувания албум ще видите ритуалната зала в Русе. Украсата, подготовката, пръстените на С+З.
Подписа се проведе в 1 вторник следобяд. Докато С+З се замислиха какво се случва, вече си бяха казали Да и Да. Техните кумове и свидетели, в най-тесен кръг видимо се зарадваха на случващото се. Малко по-късно имаше почерпка, прегръдки, усмивки, целувки и сълзи. Определено беше красиво и всички ни.

Подпис в Русе

След заснемане на граждански брак Русе (подписа) им се запътихме към локален парк за фотосесия. Двойката ни бе дала пълна свобода за снимки. С пристигането ни на локацията поетапно започнахме със снимки с младоженците, в последствие с кумовете и с родителите им. Здравко бе доста притеснен, но към края на снимките определено се отпусна, но все пак едно е да се рита топка, друго е да се позира за снимки. Историята на С+З тепърва започва. Надяваме се отново да се срещнем. С толкова радости, прегръдки и шеги, този подпис в Русе ще го запомним много положително. Двойката чакат и бебче, та надяваме се в близкото бъдеще да се срещнем отново. Обичаме да виждаме надграждането в снимките ни и увеличаването на семействата, все пак това е и част от работата ни.

Фотограф за сватба Русе

С колегата ми обичаме пътуванията и различните предизвикателства. Постоянно обикаляме и виждаме най-различни места в България. Истинските професионалисти не се притесняват от ангажименти и ние сме точно такива. От нас ще получите отношение и качество на услугата. т.н. заснемане на граждански брак Русе за нас приключи, а скоро ще очакваме и следващият хубав повод на младото семейство. Ако имате дата и си нямате фото или видео екип(Фотограф Русе/фотограф в ритуална зала Русе/Сватбен фотограф Русе/Видеозаснемане Русе), то тогава може да погледнете линковете по-долу.

В главните роли – Стилиана и Здравко

Фото и видео екип Русе
Фотография Русе – Стелиан Николов

Видеозаснемане Русе – Х.Д

Ритуална Зала Русе

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти