Градинска Сватба Русе

Аз не съм само фотограф за градинска сватба Русе. Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон. Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и си помагаме взаимно, а и най-важното за вас – отстъпка от крайната цена, която не е никак малка! На кратко за публикувания от мен албум. Това са П+Л и това е техният незабравим ден.

Това беше градинска сватба в Русе

Може да видите част от подготовката на П+Л, както и кратката фотосесия на младоженците, църквата и забавата в ресторанта. П+Л искаха традиционна българска сватба. Сутринта започнахме заснемането от подготовката на младоженеца. В апартамента ни чакаха достатъчно гости. Музикантите, които бяха облечени с народни шевици, а това не всеки ден се вижда! Младоженецът беше леко притеснен, но след няколко бързи наздравици с компанията, като че ли се поуспокои. Излязохме за две хорца, след което се качихме по колите и отидохме да вземем кумовете. С отварянето на вратата им , нямаше време да си кажат “Здравейте, как сте?”, а директно хванаха бъклицата с кумското питие. Явно беше много хубаво, тъй като, след като кума го пробва, кумата не изостана. С влизането ни в апартамента, явно младоженеца нещо им беше направил, тъй като веднага го хванаха да почисти хола. След като го оправи, влязоха всички гости и продължиха с наздравиците.

Малко по-късно се отправихме към булката.

Градинска Сватба Русе

Плами беше леко притеснена от времето, тъй като беше на ръба да завали…. Все пак имахме време да направим по някой друг кадър, да се помайтапят помежду си… Докато правихме кадрите, чухме как Лъчо вече беше пред вратата. Нямаше много време за губене и той влезе в стаята, целуна я и тръгнахме към църквата. Преди нея обаче какво се случи?? Заваля… Хората започнаха да се притесняват какво да правят, но нашите младоженци им показаха как с по 1 чадър в ръка може да се играе хоро в поройния дъжд. Все пак имаше хора, които се включиха при тях. Малко по-късно дъжда спря и направихме кратка фотосесия с двойката. След това имахме църковен брак, още една фотосесия с кумовете и шаферите и се запътихме към ресторант Липите. Украсата бе дело на Deja-Vu. Много добре изпипана до най-малък детайл.

Фото и видеозаснемане за Градинска Сватба Русе…

Заснехме украсата, изнесеният ритуал и влязохме официално в ресторанта за посрещане и пита. Вечерта беше толкова добре направена от DJ Цветелин Димитров, че повечето от гостите изобщо не разбраха кога стана 11 часа. През цялото време имаше забави, танци, игри… Докато двойката се осъзна от първи сватбен танц, вече бяхме пред хвърляне на букет, жартиер и рязане на торта.

Накрая завършихме вечерта на фона на запален бенгалски огън, двойката мина покрай всичките си гости.

Рядко виждаме наистина перфектна организация и тук я имаше. Лично аз бих похвалил, освен водещата, DJ, жената от изнесения ритуал, така и персонала на заведението. Едно е добре приготвена храна, а коренно различно е отношение на персонала, което го имаше. Били сме на много места в цяла България, но тук атмосферата, храната, персонала и цялата организация беше повече от перфектна. От нас се изискаше да си свършим работата.

Мога да кажа, че определено тази Градинска Сватба Русе ще я запомним.

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти