Абитуриентски бал цени?

Фотограф за абитуриентски бал цени(заснемане на бал цени)? Преди да стигнем до тях, нека видим и какво съм оставил в публикувания от мен албум.

Това е Виктория. Фотосесията и беше няколко дни след бала и я направихме в Русе. Приложихме моите идеи и нейните виждания. Събрахме се на уреченото място и директно започнахме работа. Тя пристигна с приятеля си и родителите й. Тъй като не се притесняваше, нямаше нужда от предразполагане. Директно започнахме работа. Напълно се отпусна и заснехме фотосесията. Заснехме няколко кадъра самостоятелно с нея и профилактично вкарвахме или прияеля й или родителите, за да не скучаят покрай нас. Заснехме кадрите на 2 места. Едната беше на локация със зеленичко на заден фон, другата беше с архитектура.

Заснемане на абитуриентски бал цени

Фотограф за абитуриентски бал цени(Заснемане на бал цени)? Виктория е едно от момичетата, което по телефона беше супер притеснена, но на живо беше спокойна. По телефона й предложих различни неща и тя ги прие. Абитуриентката, както и родителите й ми се довериха на 100% и получиха както красиви и цветни кадри, така и топли и нежни. По същия начин имаше и официални снимки с родителите, както и с приятеля й.  Получи си спомен за цял живот.

За останалите, които чакат до последно, мога да кажа – каквото си буукнете, това ще получите. Това не са просто снимки, това са спомените ви, а балът е едно от нещата, които определено се запомня за всички ни. Фотограф за бал Русе цени? Колкото по-късно потърсите, токлова по-некачествена услуга ще бъде, а и по-скъпа.

Фотограф и видеооператор за абитуриентски бал цени

Фотограф за абитуриентски бал цени (заснемане на бал цени)- може да се обърнете в секцията с услуги. Там публикуваме актуалната информация. Всеки абитуриент е с индивидуален подход и уникална фотосесия. Нашите клиенти не ги слагаме под шаблон и предлагаме различни сценарии и идеи. Поглеждаме идеите и от другата страна и накрая правим каквото прецени клиента ни. Нещата по-горе са от абитуриентска фотосесия с наши идеи и такива на клиента ни. Нашето мото е, че всеки клиент е важен и след веднъж издаден хубав продукт, пак ще се върнат при нас.

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти

Повече за нас и в Youtube