Фото и видеозаснемане за сватба

Фото и видеозаснемане за сватба? 2021-ва година за мен е значителна година. Точно 2011 година започнах да се занимавам по-сериозно с фотография. Точно по тази причина 10 години по-късно все още работещ в тази сфера, с желание точно както тогава, но със знания. Развитието през тези години беше доста прогресивно. Имаше възходи и падения.

Мога да си призная. Не е никак лесно човек да работи за себе си. Не един път съм мислил да зарежа всичко и да започна стандартна работа 5 или 6 дни в седмицата и да си разчитам на заплатата. Лошото там е, че нещата, които ще върша няма да са от сърце, а с разум. Тук във фотографията нещата ги върша и с разум и сърце. Радвам се, че през тези 10 години с всичките ми клиенти съм останал с приятни и топли впечатления и емоции.

Почти всичките ми клиенти са останали повече от очаровани

Напълно съм сигурен, че дори ако се обадя на някой от тях да попитам ‘Трябват ли ти снимки за реклама’, ще направим. В тежките времена, освен с фотографията се занимавах и с графичен дизайн. Там наистина научих много. В момента се радвам, че комбинирах тези професии и мога да правя прекрасни продукти.


Още повече се радвам, че хората покрай мен повярваха и надхвърлих очакванията им. Повечето мислиха, че след 2-3 месеца или година ще захвърля първия ми висок клас DSLR и ще се откажа. Аз обаче през това време се стремях към повече и повече. Към още по-добро и най-добро. В момента 10 години по-късно мога да кажа, че няма най-добър. Има най-добър за момента. Най-добър спрямо кое? 

10 години по-късно все още зная какво е да работиш здраво

за да избиеш име в трите града, в които работя. Да, точно така. Не стоя на едно място. Това е причината по-трудно човек да си избие име. Не съм от хората, които ще тъпчат на едно място. Не мога да си представя какъв щеше да е животът ми без фотоапарата. На 100% щях да работя нещо, което не искам, но дори да съм добър в него, просто щях да съм принуден. В момента съм радостен, че през тези години не само се развивах професионално, но и личностно.

През това време имах честта да се запозная с големи имена в бранша. Да посетя десетки лекции. Закупих си доста книги с тематиката на моя бранш. След 10 години мога да кажа, че изграждането и поддържането на бизнес е доста трудно в България. Мога да кажа, че без приятели нещата не стават. Мога да кажа, че през последните години думата екип за мен е пред соловата. Само за 2019 и 2020 година съм отказал десетки ангажименти, защото хората са искали само фотограф.

Аз като фотограф ще приема ангажимента.

Ще го свърша до съвършенство. (Казахме, че няма такава дума като най-добър или съвършен). Та в случая не само предпочитам да покажа на моите клиенти, че съм фотограф, аз искам да покажа, че съм човек. Че екипът е по-важен отколкото соло ангажимента. Няма смисъл да казвам, че с екипа и цената за услугите е по-ниска. Има хора, които търсят цена, такива, които искат качество. Преди всичко сме хора. Ние предлагаме и от двете, защото искаме крайният потребител да остане доволен от предлаганото от нас.

Нашата работа не е само да дойдем, заснемем и после да обработим материала.

Нашата работа е това, както и много други странични фактори.
Десет години по-късно това го зная и определено съм радостен, че все още сме на топ ниво. Предлагаме топ услуги. Изслушваме си клиентите. Предлагаме идеи. Имаме виждане на нещата.
Десет години, а все едно беше вчера.
Поради тази причина всички, които капарират сватби за 2021-ва година ще получат оферта с -10% отстъпка. В зависимост кога направят запитването, може да получат и още % отстъпка от ранно записване.

Ако сте с по-малък бюджет и търсите сватбен фотограф на ниски цени

или сватбено видеозаснемане на ниски цени, ще ви се появим в търсачката.

Аз Стелиан Николов, родом от Плевен. Понастоящем в Русе, а работещ и във Варна, мога да кажа следното – нашите услуги са без аналог на цена/качество/съпорт.
Ако сте от друг град няма къде да получите друга оферта с отстъпки от ранно записване, % от годишнина, а пък ако не сме и от града – това означава, без да плащате допълнително път  или нощувка. Без значение дали сте в София, а ние във Варна / Русе / Плевен. Стига да познаваме града, ще си свършим работата. Хубавото точно на екипа ми е, че обичаме да пътуваме и обикаляме при първа възможност.

И да – 10 години Фотограф Стелиан Николов, 10 % отстъпка от сватбено фото и видеозаснемане.

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти