Защо ви е нужен сватбен фотограф?

Преди да започна да пиша мога да кажа, че сватбен фотограф е нужен. Отговора както може да е толкова прост, така и толкова сложен. Като за начало. Вашите приятели, роднини и т.н. имат някой фотоапарат или телефон с прилична камера. До тук добре, обаче те по никакъв начин не могат да се нарекат фотографи, а собственици на техника. От тук следва следното нещо. На вас надали ще ви трябва роднина, който е гост на сватбата ви да ви снима, защото той нито ще ви е гост, нитщо ще ви е фотограф. Дори да кажем, че ще извърши направата на някоя друга снимка, този човек няма да е покрай вас неотлъчно 8-10-15 часа, за да заснеме дори най-малкият детайл от вашият прекрасен и неповторим ден.

Тук ви трябва човек, който знае какво прави.

Знае как да го направи. Този човек ще е стилно облечен на вашата сватба. Този човек ще ви помага, дава съвети кое как да го направите дори в сватбения ви ден… ако ще да ви успокоява, тъй като през повечето време няма да си гледате графика. Няма да знаете това правилно ли го правите или не и т.н.

Сватбен Фотограф е

човека, който ще заснеме цветята от букет на булката, или пък от украсата на колата…. Фотографът е човека, който ще ви подсеща кое как се прави. Фотографа е и фотограф т.е. ще пристигне с оборудване, което вероятно вашите роднини не разполагат. Ще се изумите как вместо по 1 фотоапарат, ние фотографите отиваме поне с 2. Обективите, които ще сменим са безброй и то не защото да се изфукаме колко много имаме, а защото всеки ни е с различна цел. Примерно с единият ще ви правим фотосесията, с другият ще бъдат заснети инициалите на пръстените, с трети ще ви запечатваме от далече, за да не се бутаме покрай вас, с четвърти пък ще сме точно неотлъчно до вас…. Това само фотографите знаем как да го направим. И да – еднакви сватби няма. Всяка е уникална сама по себе си.

Затова краткото описание на темата би било така:

За всяка двойка сватбеният ден е едно от най-важните събития. Той дава началото на нова приказка. Ако искате вашата история да бъде заснета и отразена до най-малкия детайл, се нуждаете от професионален сватбен фотограф. Съхранете емоциите от този ден, запечатайте всеки момент от събитието, сложете началото на своята приказка като изберете мен за свой фотограф. Вие сте авторите на историята, а аз вашият разказвач!

Може да разгледате част от портфолиото ми.