Моята фотографска техника и защо я имам

Като за начало искам да подчертая, че не техниката прави фотографа такъв, а само неин собственик, но тя също е определящ фактор за инвестицията в нея. На кратко за моята фотографска техника.

Пишейки тази статия е не защото имам свободно време и ми се говори за нещо, а просто защото пазара е залят с некачествени услуги и от хора закупили си техника за 500лв от технополис и се правят на фотографи. Ние инвестираме в много неща.

Защо е нужна скъпата фотографска техника?

Нужна е по няколко причини:
1ва – отличаваме се от аматьорите.
2ра – инвестираме в скъпото не защото да се фукаме колко пари имаме, а защото то е качеството, което вие ще получите!
3та – улеснение за нас и за вас
4та – можем да направим всичко, което сметнем за нужно.

Защо цените ни са различни?

Всеки един от нас си определя цените по различни фактори.
Аз лично, преди да поема ангажимент и да издам желаната за вас цена искам да зная какво ще правим и тогава давам цифрите.
Не мога да сложа под общ знаменател лек ангажимент от 6-8 часа и примерно 16 (да, 16 сме имали!) Всеки един от нас инвестира в знания. Други ходят на семинари. Трети по конкурси. Всеки е инвестирал различна сума в компютри, бекъп системи, фотоапарати, обективи и светкавици. Всички работещи на светло имаме фирми и ежемесечно ги поддържаме. Имаме реклами. Искаме вие да се чувствате сигурни и спокойни, че не сме поредните мошеници в държавата ни. За мен спокойствието на клиентите ми, че са в сигурни ръце е много важно нещо.

Всеки един от клиентите ми искам да е максимално спокоен и да ми вярва на 100%, за да може деня им да мине като по вода. От от обличането до рязането на тортата, а и след това! Уважението към всичките ми клиенти е на 100%, защото това е едно от трите неща, което ценя и го изисквам.
1 – Уважение. Дори в 2 през нощта да са – пак ще се радвам да помагам.

2 Качество на продукта, който издавам. Това не само е важно за вас, но и за мен.

3 Обратната връзка след това е от изключително значение кое как и защо е направено. Кое се харесва и кое не. Какво може да подобрим и в какво да се развиваме.

Цената- да… аз също като вас живея в същата държава. Живеем еднакъв живот. Аз съм фотограф, а ти може да си сервитьор, автомонтьор или пък собственик на фирма. Всеки един от нас си изкарва прехраната по начина, по който е най-добър. Тук искам да вметна, че дори е имало ангажименти, на които съм бил на загуба, но пък съм ги поемал, защото… мога!

Ето и моята фотографска техника

Избрал съм да работя с марка Canon.
На въпроса защо Canon? – отговора ми е – защото съм пробвал и други брандове, но този ми допада откъм интерфейс, ръката ми приляга идеално и функциите/възможностите са това, което търся.

Вече разбрахте с каква марка работя, а ето и какво имам
Canon 5dmk3. Две професионални тела. Две, защото ми е по-лесно да работя с 2 фотоапарата и защото ако нещо се случи с единия, да мога да реагирам моментално. Няколко батерии за тях. Всеки един от тях записва информацията паралелно на 2 бързи карти памет. Правя го, защото ако се повреди едната карта, да възстановя информацията от другата. Ползвам Няколко 64 и 32 гб карти Sandisk, Sony и Тranscend, които са висок клас за записване и четене. Все пак вашата информация е там.

Откъм обективи ползвам твърди
Opteca 6.5mm
Sigma 35mm 1.4

Canon 50 2.5 Macro
Canon 85mm 1.4 IS II


Варио обективи
Canon 16-35 2.8 II
Canon 24-70 2.8 II

Canon 70-200 IS USM

Няколко светкавици
2x Canon Speedlite 580 ex II
3x Canon Speedlite 600 ExRt
+ 4x Dynaphos starter 200

Синхронизатори за светкавици:
2x Xpro-C
4x X1R-C

Раници
Lowepro CompuTrekker AW Backpack
Lowepro Flipside 400AW 
Няколко статива и много други аксесоари, които няма как да опиша…

Мощен компютър с
RTX 2060 6GB GDDR6
Intel Core I7 9th generation
16GB ram
5TB памет

Отделно няколко ТБ за бекъп на вашата информация.

Как да наемете фото и видео екип?

Като за начало може да се обадите да попитате дали сме свободни на тази дата. След разговор по телефон или лична среща ще може да ни ангажирате. Капарото се превежда само по банков път, а договора се подписва след преведено капаро.

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти