Детска или семейна фотосесия за Русе,

на открито от пакет “СТАНДАРТ” на промоционална цена от 130лв на 90лв + добавени БЕЗПЛАТНО останалите кадри за периода 17.07 до 17.08. Офертата не важи през уикендите. Записването става почасово като не по-рано от 7 работни дни. Детската фотосесия(семейна фотосесия за Русе) е с времетраене до 60 минути, като може да направим 2 локации и евентуално 2 преобличания на деца/възрастни.

Офертата важи до 5 членно семейство с евентуално домашен любимец.

Защо са ни снимки?

Снимките са вашият миг, който е щракнат за вечността. В момента докато го четете може и да не го осмисляте, но помислете малко по темата. Като се приберете при родителите си и започнете да си говорите за ‘доброто старо време’, доста често се случва да се стигне до спор по някоя тема и тогава се вадят снимките от старите архиви. Ако няма спорове за доказване, тогава пък често се случва възрастните родители да се показват какви са били на времето. Каква им е била първата работа, първата кола, първият дом. Или кога са ви изписали от родилното. Каква ви е била първата играчка, а защо не и вашият първи домашен любимец. Всеки един от нас малко или много е преживял подобни неща, съответно колелото се върти. Рано или късно ще имате подобни разговори с вашите деца.

Подарете им детска фотосесия(семейна фотосесия за Русе),

за да има още 1 повод да се посмеете, да се усмихнете. Защо да не се порадвате и да поплачете от радост докато гледате снимките от вашата първа професионална фотосесия с тях. Да им покажете какви са били и колко ги обичате.

Фотографията е магия.

Магия в, която не само че фотографа рисува със светлина, но и рисува с обекти или в случая с модели. Вие може да сте следващият ми модел. Имате любим човек с който искате да си направите няколко кадъра и да се гледате на старини. Искате да се снимате с малките дечица или да ги снимам? Имате домашен любимец, който много обичате и искате винаги да е до вас…. тогава може да наберете 0877792434. Дори графика ми да е много зает, все още намеря малко време за снимки. Защото фотографията не е само професия, а е моето хоби. Моят начин на живот. Отделям цялото си време в развитие и нови преживявания с вас – моите модели.

Офертата е подходяща за

любим човек, двойки, семейства с малки деца, семейства с домашен любимец.

Повече информация относно снимките на открито може да намерите на този линк.