Сватбен фотограф Стара Загора

Казвам се Стелиан Николов и съм сватбен фотограф Стара Загора

Сватбен фотограф Стара Загора/ Сватбена фотография Стара Загора(фотограф за сватба Стара Загора), а защо не и видеозаснемане на сватба в Стара Загора? Предстои ви сватба в Стара Загора или страната и копнеете да съхраните веднъж завинаги вашия единствен и неповторим прекрасния ден, то намерихте своя фотограф за сватба. Направете запитване и съответно резервация, за да си осигурите качествено заснемане на сватбата ви. Дори населеното ви място да не е изписано по-горе, свържете се с мен. С екипът ми не начисляваме допълнителни такси като пътни и нощувки!

В сайта ще намерите цялата информация и услуги, които се предлагат. Ако все пак имате въпрос – може да се свържете с мен. Ангажирайте вашият сватбен фотограф за Стара Загора или страната. Може да видите сватбена фотография в галерията. Фотограф за вашето семейно събитие (рожден ден, кръщене) или фотограф за вашия бизнес.

Сватбена фотография (Видеозаснемане на сватба)

Радвам се, че през годините усилен труд успяхме да постигнем баланса на качестената и модерна фотография. Може да видите част от нашите младоженци, в които намерихме и добри приятели. Вижте част от нашата работа:

Разгледайте

Фотограф за кръщене (Видеозаснемане на кръщене)

На този празник е типично да се събират всички близки. Ритуала се извършва веднъж в живота. Без значение дали е малко дете или възрастен човек. Вижте част от нашата работа:

Разгледайте

Бизнес фотография (Рекламни клипове)

Стартирате бизнес с онлайн продажби или имате нови продукти? Имате обект, който отдавате под наем или ще продавате? Магазин, офис, къща, апартамент или хотел? Без значение какъв е бизнеса, трябва да го покажете на клиентите си, в пълната му светлина.

Направете запитване

сватбена фотография
заснемане на кръщене плевен
заснемане на храна

Рая Петкова – Качеството на услугата беше повече от отлично. Изцяло проявен професионализъм. И трейлър и видео, и снимките бяха абсолютно прекрасни. Винаги се съобразяваха с изисквания и капризи дори, които имахме. Нямаше как да останем по-доволни за избора си на фотограф и видео оператор за нашия сватбен ден. Цената също беше абсолютно най-добрата. Препоръчваме този екип на всеки, който иска да има невероятно отразяване на своите незабравими дни.

Ебру Минчева – Каквото и да кажа ще е малко! Един невероятен професионалист. Човек, който си върши работата на 101% отношение, професионализъм, качество. Много се радваме, че имахме възможността да работим заедно!

Ивелина Николова – Почвам да пиша и спирам, почвам и спирам, защото думите не стигат! Ако търсите фотограф – това е човека! УНИКАЛЕН! Улавя повече моменти и детайли, отколкото и вие самите сте успели да видите с очите си на място, а за качеството – ПЕРФЕКТНО, всичко е изпипано до най-малкия детайл! До нови срещи!!! 🙂

Пламена Станчева – Благодарим за страхотните снимки! Благодарим за професионализма и перфектно свършената работа! Пожелаваме ти още много успехи! 🙂

Станислава Асъмова – Страхотен фотограф! Голям професионалист! Всичко, което прави е с голямо желание и това си личи по качеството и разнообразието от снимки! Фотосесията беше забавна, щура и изпълнена с много емоции. Препоръчвам го на всички бъдещи младоженци! Няма да съжалявате за избора си! 📷📷📷🔝🔝

Изборът на добър сватбен фотограф Стара Загора или страната.

Живеем в 21ви век. Света на технологиите. Всеки иска след този специален ден да се покаже на всичките си приятели, които има в социалните мрежи, роднини и познати до най-далечната точка на света.

Чрез точния избор за вашия сватбен фотограф Стара Загора, ще получите магията, момента, който е спрял за вас точно тогава и точно по този начин както той е преценил. Ще видите и усетите какво сте изпитали тогава… съответно ще ги споделите с целия свят.

… Или пък ще разгърнете сватбеният албум, за да си припомните моментите.

Тук ви трябва професионален сватбен фотограф.

…в тази област, защото този човек ще ви направи качествените снимки и ще ви върне назад във времето. Когато искате да си припомните ‘доброто старо време’ или просто като се сетите за нещо ценностно и красиво.

За жалост умът ни колкото и да е добър, с времето спомените избледняват и точно тук чрез вашият сватбен фотограф ще си припомните нещата. Всеки един от нас не един път е искал да се върне, докосне и потопи в някой минал момент, чрез фотографията това е възможно!

Последно добавени галерии
Сватба З+Д
Сватба М+Б
Кръщене във Варна
Сватба М+Н

Като сватбен фотограф Стара Загора(фотограф за сватба Стара Загора), прецених, че мога да ви предложа и комплексна услуга. От сезон 2018 предлагамe освен фотозаснемане, така и колега видеооператор. Фотография и видеозаснемане на сватба. Допълнихме колектива и с пилот на дрон. Екипът ни е готов и ви чака. Ние сме сватбен екип, който държи на качествената услуга, на личностното развитие и на отношението към всеки клиент.