Ваучер за фотосесия

Ваучер за фотосесия под формата на картичка

Ваш роднина скоро има рожден ден? Или имате близък приятел, когото искате да зарадвате? Без значение дали има повод, важно е да обърнете внимание на подаръка. Затова ви предлагам този ваучер за фотосесия.

Какво ви предлагам?

Това не е само ваучер за фотосесия. Това е уникален подарък под формата на картичка. Вида на услугата, която ще бъде извършена : заснемане на рожден ден, кръщене, абсолвентски или абитуриентски бал, фотосесия, изписване на бебе, снимки на бебе, семейна фотосесия а защо не и сватбен фотограф… или просто искате да си направите хубави, качествени и стойностни снимки – това се определя изцяло от вас. Погледнете услугите, които предлагам и изберете подходящата за вас. Ако не може да изберете или имате друга идея – свържете се с мен от контакт формата.

Колко бързо мога да го взема?

След като се чуем по телефона ще ви дам срока за издаване, но ако го имам в наличност, мога да ви го дам на момента.

Каква информация да ви дам, за да го получа?

За да ви издам ваучер за фотосесия ще имам нужда от име и фамилия. Също така ще трябва да уточним каква ще е услугата и времетраенето й. Заплащането става в момента на издаването му.

Какво трябва да направи притежателят на ваучер за фотосесия или подаръчната картичка?

След получаване на картичката трябва да се свърже с мен, да уточним въпросите които ще има и съответно да се разберем за дата и място където трябва да бъде направена подарената услуга. На картичката пише номер. Той също ще ми трябва. Няма да има нужда да го снимате, принтирате или носите със себе си.

Имам ваучер за фотосесия и не знам колко време важи

Подаръка, който са ви дали е с ограничено време и то е 1 месец след като е поръчан. Записан час с подаръчната картичка става поне 2 седмици по-рано. Записан час и отменен 24ч преди това не се презаписва.

Направете оригинален и стилен подарък. Свържете се с мен.

Как изглежда?

Това е изцяло ръчноизработена кутийка, облицована с перлена хартия от най-висок клас. Закопчава се с магнитче. Самата картичка е изработена от приятен на допир картон 300г. Принтираният текст е фиксиран и съответно имате избор между два варианта от ваучер за фотосесия, съдържащи две различни послания. При нужда от индивидуално послание се заплаща + времето за изработка е няколко дни.

Възползвайте се от предложението и гарантирано ще подарите много усмивки, на които всички ще се радват след това.