Сватбен фотограф Плевен

Казвам се Стелиан Николов и съм сватбен фотограф Плевен

Сватбен фотограф Плевен/ Сватбена фотография Плевен(фотограф за сватба Плевен), а защо не и видеозаснемане на сватба в Плевен? Предстои ви сватба в Плевен или страната и копнеете да съхраните веднъж завинаги вашия единствен и неповторим прекрасния ден, то намерихте своя фотограф за сватба. Направете запитване и съответно резервация, за да си осигурите качествено заснемане на сватбата ви. Дори населеното ви място да не е изписано по-горе, свържете се с мен. С екипът ми не начисляваме допълнителни такси като пътни и нощувки!

В сайта ще намерите цялата информация и услуги, които се предлагат. Ако все пак имате въпрос – може да се свържете с мен. Ангажирайте вашият сватбен фотограф за Плевен или страната. Може да видите сватбена фотография в галерията.Фотограф за вашето семейно събитие (рожден ден, кръщене) или фотограф за вашия бизнес.

Сватбена фотография и Видеозаснемане на сватбасватбена фотография

Радвам се, че през годините усилен труд успяхме да постигнем баланса на качестената и модерна фотография. Вижте част от нашите младоженци, в които намерихме и нови приятели.
Разгледайте

Фотограф за кръщене и Видеозаснемане на кръщене

заснемане на кръщене плевен

На този празник е типично да се събират всички близки. Ритуала се извършва веднъж в живота. Без значение дали е малко дете или възрастен човек. Вижте част от нашата работа:
Разгледайте

Бизнес фотография / Рекламни клипове

заснемане на храна

 

Стартирате бизнес с онлайн продажби или имате нови продукти? Имате обект, който отдавате под наем или ще продавате? Tрябва да покажете бизнеса си клиентите ви, в пълната му светлина.
Направете запитване

 

Рая Петкова – Качеството на услугата беше повече от отлично. Изцяло проявен професионализъм. И трейлър и видео, и снимките бяха абсолютно прекрасни. Винаги се съобразяваха с изисквания и капризи дори, които имахме. Нямаше как да останем по-доволни за избора си на фотограф и видео оператор за нашия сватбен ден. Цената също беше абсолютно най-добрата. Препоръчваме този екип на всеки, който иска да има невероятно отразяване на своите незабравими дни.

Ебру Минчева – Каквото и да кажа ще е малко! Един невероятен професионалист. Човек, който си върши работата на 101% отношение, професионализъм, качество. Много се радваме, че имахме възможността да работим заедно!

Ивелина Николова – Почвам да пиша и спирам, почвам и спирам, защото думите не стигат! Ако търсите фотограф – това е човека! УНИКАЛЕН! Улавя повече моменти и детайли, отколкото и вие самите сте успели да видите с очите си на място, а за качеството – ПЕРФЕКТНО, всичко е изпипано до най-малкия детайл! До нови срещи!!! 🙂

Пламена Станчева – Благодарим за страхотните снимки! Благодарим за професионализма и перфектно свършената работа! Пожелаваме ти още много успехи! 🙂

Станислава Асъмова – Страхотен фотограф! Голям професионалист! Всичко, което прави е с голямо желание и това си личи по качеството и разнообразието от снимки! Фотосесията беше забавна, щура и изпълнена с много емоции. Препоръчвам го на всички бъдещи младоженци! Няма да съжалявате за избора си! 📷📷📷🔝🔝

Изборът на добър сватбен фотограф Плевен или страната.

Живеем в 21ви век. Света на технологиите. Всеки иска след този специален ден да се покаже на всичките си приятели, които има в социалните мрежи, роднини и познати до най-далечната точка на света.

Чрез точния избор за вашия сватбен фотограф Плевен, ще получите магията, момента, който е спрял за вас точно тогава и точно по този начин както той е преценил. Ще видите и усетите какво сте изпитали тогава… съответно ще ги споделите с целия свят.

… Или пък ще разгърнете сватбеният албум, за да си припомните моментите.

Тук ви трябва професионален сватбен фотограф.

…в тази област, защото този човек ще ви направи качествените снимки и ще ви върне назад във времето. Когато искате да си припомните ‘доброто старо време’ или просто като се сетите за нещо ценностно и красиво.

За жалост умът ни колкото и да е добър, с времето спомените избледняват и точно тук чрез вашият сватбен фотограф ще си припомните нещата. Всеки един от нас не един път е искал да се върне, докосне и потопи в някой минал момент, чрез фотографията това е възможно!

Последно добавени галерии
Кръщене в Басарбовски Манастир
Подпис С+З
Кръщене София Лагера
Сватба З+Д

Като сватбен фотограф Плевен(фотограф за сватба Плевен), прецених, че мога да ви предложа и комплексна услуга. От сезон 2018 предлагамe освен фотозаснемане, така и колега видеооператор. Фотография и видеозаснемане на сватба. Допълнихме колектива и с пилот на дрон. Екипът ни е готов и ви чака. Ние сме сватбен екип, който държи на качествената услуга, на личностното развитие и на отношението към всеки клиент.