Казвам се Стелиан Николов

сватбен-фотограф-варна-цени

Понастоящем съм сватбен фотограф Варна, Русе, Плевен…

Роден съм и израснал в град Плевен. За пръв път изпитах тръпката от фотографията едва на 7-годишна възраст. Когато родителите ми ми подариха фотоапарат и без да знаят предначертаха бъдещето ми. Първите снимки, които направих не бяха кой знае какво, но пък спомогнаха едно дете да пожелае като порасне да стане фотограф. През годините превърнах фотографията в свое хоби. Запечатах най-важните спомени за мен и моите близки. Откривах красотата във всичко. Постепенно започнах да се изразявам чрез своите снимки. За мен е важно не просто да запечатам даден момент, а той да разказва цяла история. Всяка снимка отразява настроението, емоциите и чувствата на хората пред обектива. Моето мото е:

“Всяка снимка е история!”

През последните няколко години хобито се превърна и в професия, макар, че съм софтуерен инженер. Завърших университет в Русе и през по-голямата част от годината живея там, но пък работя основно в Русе, Плевен и Варна. Благодарение на много хора, които повярваха в мен, вече мога да предложа голям набор от услуги, с високо качество. За мен е от изключителна важност заснетото да се хареса на отделния човек, като държа крайният продукт да е повече от добър или задоволителен.

Винаги се стремя към съвършенство.

Персоналното отношение е една от водещите характеристики в моята работа. Старая се да изпълня вашите желания в максимална степен. Ако търсите фотограф, който да запечата вашите спомени, без да ги изменя и изкривява, то Вие сте на правилното място. Всяко семейно събитие било то рожден ден, юбилей, сватба или просто събиране е уникално и поради тази причина трябва да бъде заснето. Избирайки моите услуги гарантирано ще получите перфектни спомени. Отваряйки архивите след време ще се връщате отново да даденото събитие, ще изпитвате емоциите от него и че се усмихвате, преживявайки го отново.

Повярвайте в мен и заедно ще превърнем всеки важен за Вас момент в уникална история, която можете да разкажете в снимки!

Ако търсите сватбен фотограф Варна, Русе, Плевен, Пловдив, Бургас, София, то може да се свържете с мен чрез контакт формата. Обичам да пътувам, да опознавам нови места, както и да се развивам като човек. Не обичам да тъпча на едно място. Работя из цялата страна без да начислявам допълнителни такси.

Последни новини