Трейлъри

Сватбени трейлъри

Всяка сватба е уникална по рода си, така и техните сватбени трейлъри са такива(трейлър за сватба/сватбен трейлър).

Всеки трейлър за сватба (сватбен трейлър) бива изработен индивидуално по желание на клиента. На въпроса какво е трейлър?

Трейлъри за сватба са предварителен преглед или предстоящ клип на сватба. Това е резултат от творческа и техническа работа, в случая на видеографа и видеомонтажиста. Филмовите трейлъри станаха популярни след като се появиха ДВД и Blu-Ray дисковете. Най-вече се засилиха след подобрението на интернет и развитието на видео платформите.

Всеки добър видеограф може да заснеме добри кадри, но не всеки добър видеограф може да сглоби интересен филм или сватбен трейлър. Монтажите са основна част от това нещо. Сватбените трейлъри нашумяха последните 5-7 години. Не всеки може да гледа сватбения си филм 3 -4 пъти под ред, но пък за сметка на това сватбените трейлъри могат да се пускат спокойно по 10тина пъти на ден.

Трейлъри за сватба се състоят от поредица от избрани кадри от сватбения филм. Варианта за монтажа е да се вмъкнат откъси извлечени от най-вълнуващите, забавни или забележителни моменти от филма, но в съкратена версия. Другият вариант за монтаж е по избор на клиент т.е. само от фотосесия или друго нещо по желание. В световен мащаб трейлърите (дори и кино трейлърите) се правят до 150 секунди. При нас оставяме клиента да си избере 1 песен или максимум 2. Колкото е по-дълъг вашият сватбен трейлър, токова повече ефекта му се губи.
Монтажите на кадрите не е задължително да са в последователност на заснемането на филма.

Ние сме екип фото и видео за сватба. През последните години се развихме и продължаваме да го правим. Почти всички клипове по-горе са заснети от основния ни видеограф и монтажист – П.С.

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти