Сватба по време на карантина?

Сватба по време на карантина …. Повечето от плануваните ни ангажименти отпаднаха тази година или си смениха датите. Точно това е причината да напиша и тази статия. Поради Covid-19 сватбите на повечето хора от март до юни отпаднаха и си смениха датите с нови за есента или за ’21ва година.

Какъв е моят съвет към вас

Изречения от типа ‘стойте си вкъщи’ и т.н. няма да казвам. Единственото, което мога да ви посъветвам е – изчакайте до последно с вашата дата. Ако нещата не стават, нито ресторанта ще е отворен, тъй че лесно ще си смените датата. Преди избора на нова, вече е ясно, че ще искате просто да ви се състоят нещата. Помислете дали петъчната ви сватба пак ще искате да е петъчна. Посъветвайте се с вашите професионалисти – Фото, Видео, DJ

Ако екипът ви не е свободен?

Преди да смените датата си, допитайте се до професионалистите! Ако са заети, погледнете клаузите ви по договор за връщане на капарото. Попитайте ги да ви помогнат с избор на екип за новите ви дати. Ясно е, че ситуацията през 2020та година доста се усложни и повечето дати пръснати през 5 месеца, ще се изместят за 2-3 по-късно. На всички ни е ясно в какво положение сме в момента.

Екипът nikolovphoto реши   

Много двойки ще изгорят с капаро, платено на професионалисти. Ние можем да ви влезем в положението и ще го направим само заради вас. След среща ще погледнем договорите ви и ще направим всичко възможно, за да влезем в останалата част от предвидения ви бюджет за заснемане. Можем да съдействаме и с екип от Dj, които могат да ви озвучат събитието.

Сватба по време на карантина е нещо много трудоемко за организация от всяка гледна точка. От организацията до края на събитието нещата ще са малко усложнени. 

Ще има ли сватби през 2020 година?

Естествено, че ще има. Възможно е да са малко по-различни от стандартните откъм организация, но ще ги има. Може да не са толкова пищни или с толкова много гости, но ще ги има!

Поради отпадане на много от ангажиментите ни от пролетта и лятото, доста дати ни се освободиха. Есента пък ни се запълни. Все още имаме свободни дати, но са доста по-малко. Ако ще планувате сватба по време на карантина, може да се свържете с нас. Екипът ни е фото + видео, като можем да съдействаме и с 5 DJ.

Направете запитване за вашата дата за сватба на : 0877792434 или формата за контакти