Принтиране на снимки онлайн

 

Принтиране на снимки онлайн

Принтиране на снимки онлайн/Разпечатване на снимки или реставриране на снимки? Живеем в изключително динамичен свят и всяка минута ни е ценна. Разхождането до фотоателие коства 2 неща – 1во средства за транспрот и 2ро време. За мен времето е най-ценното нещо. Никога не ми е харесвало да се разходя до някое ателие, да оставя флашка за принт и след това да ми кажат да се върна на следващия ден. В момента всичко може да стане с 1 разговор по телефон и няколко клика с мишката или директен ъплоуд през смартфона.

Принтиране на снимки

НиколовФото предлага на своите потребители възможност да направят онлайн поръчка на снимки – бързо, лесно и с високо качество(Принтиране на снимки онлайн/Разпечатване на снимки). Неоригиналните мастила не дават никаква гаранция за дълготрайност. Аз като фотограф – държа всичко да е максимално изрядно. Затова хартията, на която ще принтирам вашите спомени е максимално висок клас. Мастилата винаги са оригинални. Никой клиент не обича, когато снимките от рождения ден на детето или кръщенето след 2-6 месеца са започнали да избледняват! Младоженците се напрягат, когато се окаже, че снимките в сватбения им албум са получили странен оттенък, докато албумът е стоял в библиотеката. 

Всички снимки се копират на висок клас хартия и винаги с оригинални мастила, даващи гаранция за дълъг живот на кадъра. 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 70ЛВ.

Как мога да си принтирам снимки?

Вариантите, които предлагам за принтиране на снимки/Разпечатване на снимки са няколко. Тъй като доста от професионалните снимки заемат голямо място и качването им на локалният ми сървър ще отнеме много време, съвета ми е да си ги качите на облак и да ми изпратите линк. Кадри, минали през месенджер, фейсбук и други платформи си губят качеството. Може да ги изпратите и във вайбър на 0877792434,като трябва да зададете настройка на приложението -кадрите да са с максимално качество. За максимално улеснение може да ги качите на личният си облак в GoogleDrive, GooglePhotos, iCloud, Wetransfer, Pcloud, Dropbox, Megadrive и т.н. и да ми изпратите линк за теглене. Повечето фотографии направени с модерните камери са с огромни размери и понякога се чупят на съвърите на професионалистите, тъй като сме си сложили ограничние за размер на файла.

Цени за принтиране на снимки
Принтиране на снимки
цените са с включено ДДС
10x15 - 0.35 лв.
13x18 - 0.70 лв.
15x21 - 0.95 лв.
20x25 - 3.50 лв.
20x30 - 4.00 лв.
Изпратете линк за снимките

Реставриране на снимки

Имате черно-бяла снимка, малък размер и искате да я дигитализирате с голям размер?

Имате снимка, която е била смачкана и има гънки по нея?

Имате избеляла надраскана снимка и искате да бъде съживена?

Имате черно-бяла снимка и искате да я видите цветна? 

Ако някой от тези въпроси ви се върти в главата, тогава да- имате нужда от реставрация на снимка/реставриране на снимки. В случая ще трябва да ми изпратите носителя, ще бъде сканиран на специална машина, при нужда може да бъде уголемена след това. Ако е била смачкана – ще я оправим. Ако има липса на част от човека – трудно, но не невъзможно. Ако е избледняла и черно бяла, пък искате да я получите цветна -това нещо е възможно. Цената за ретуш / оцветяване на повече от 1 лице е по оферта

Как изглежда примерна реставрация

Цени за реставриране на снимки

Реставриране на снимки
цените са с включено ДДС
Дигитализиране от филм 15лв
Дигитализиране от снимка 10лв
Премахване на проблеми от снимката 15лв
Оцветяване на черно-бяла снимка 25лв
Ретуш на лице 15лв
Уголемяване на размера 10лв
Принтиране по ваше желание размер
Обща оферта за 1 кадър - 50лв
По оферта
Повече информация за принта?

След като сте си качили снимките и сте ми изпратили мейл, ще ви се обадя да потвърдим поръчката. Ще ми изпратите данните си и ще си получите кадрите още на следващия ден в уговорения офис. Поръчки след 15ч направени в текущ ден, шанса да бъдат изпратени още същия е доста минимален, но не е невъзможен. Принтираме само и единствено на гланц поради 2 причини – 1 качеството на принт е по-високо и кадъра е по-красив, 2, за да не ви усложняваме с избор на типове хартия. Типове принт на хартия

 • 9 / 13 – Най-малкият размер, но незагубил своя чар с времето. (Съответно от 2023та вече не се предлага поради близка цена в принта и слабото му търсене)
 • 10 / 15 – Най-популярният размер снимки. Подходящ за отпечатване на снимки от най-важните събития в живота ви.
 • 13 / 18 – Малко по-голям размер от стандартния 10/15. (Не толкова срещан)
 • 15 / 21 – Съответства на формат А5. (големичък за принтиране)
 • 20 / 30 – Близък до формат А4. Запечатайте любимите моменти, поставете ги в рамка и освежете интериора на дома си. (Следващият по желание вид за най-чест принт)

Често задавани въпроси

 • Имам ли лимит за принтиране на снимки? – Колкото повече, толквоа повече. Минимума е 10бр, максимума не е конкретизиран.
 • Еконт имат такса от 2лв за обслужване. Тя не е фиксирана в цената, както и доставката. Като партньор с тях имаме % отстъпка от доставката.
 • Правят ли се корекции на снимките – Не, не се правят, освен ако предварително не сте го казали и ще получите оферта за това.
 • Откъде да сме сигурни, че снимките, които ви даваме ще са със същите цветове като на телефона или лаптопа ми? – Ох, това е болна тема, но ще го кажа така : Всеки професионалист има калибриран монитор за работа. Каквито цветове е задал да бъде снимката, такива трябва да са и при мен, такива ще бъдат изпринтени. Ако на телефона ги виждате по един начин, на компютър, 2ри, 3ти,5ти и т.н. на 100% ще имате коренно различни цветове.
 • Преглеждат ли се снимките преди да ги принтирате? – Естествено. Преди да ги пуснем за принт поглеждаме дали експозицията е правилна за принта т.е. дали кадъра ви ще е по-светъл или по-тъмен. Ако кадрите, които сте ни предоставили имат нужда от корекция ще бъдете уведомени. Ако е само за единичен кадър – ще бъде направена корекцията.
 • Издават ли се фактури за снимките- да.

При възникнали въпроси от ваша страна, може да се свържете с мен по телефона или чрез контакт формата