Начинът по който се срещнахме или още казано The way we met.

Начинът по който се срещнахме е най-новата ни придобивка в услугитe ни. Казано максимално накратко:

The way we met е късометражен филм, направен по сценарий само и специално за вас, като вие сте главните герои. Според сюжета може да го направим кратка любовна история, хумористично клипче или да преплетем 2-3 жанра в едно. Бюджета и времето за изпълнение, както и ценообразуването ще зависят от факторите – какво ще правим в самия клип. Базова цена – 300лв, като в него не влизат пътни, нощувки, пироефекти и допълнително оскъпяващи за заснемането аксесоари/декори и т.н.

Причината за създаването на тази тип услуга е, че всеки може да сглоби 1 сватбен трейлър, но това е краката част от вашата сватба. Нашата идея е да покажем какво е станало, за да се стигне до там.

Всеки един от нас е срещнал половинката си по различен начин. Някой се е запознал в кафене, на купон, от приятел, от общо преживяване и т.н., но никой не се е замислял, че от това може да се направи филм. Не сме холивуд, а и бюджета ще е доста надолу, но за сметка на това ще получите нещо по-различно.

Начинът по който се срещнахме / The way we met

ще бъде създаден специално за вас. Заедно ще напишем сценария. Заедно ще определим сцените и заедно ще го заснемем. Това, което ще покажем, може да го прожектирате на проектор/телевизор, докато сме в ресторанта. Нека вашите гости видят как точно сте се запознали. Това ще е вашият подарък за тях. Всеки един от тях ви познава, но не всеки знае защо точно вие сте човека до вашата половинка, нито как сте се запознали.

Филмът ще е с резолюция FullHD или 4K по желание.

Специално предложение – първите 3 двойки направили запитване за “The way we met” ще получат -50% от базовата цена.

Направете запитване за вашата дата за сватба на : 0877792434 или формата за контакти