Мнения

Мнения за сватбен фотограф и работата на NikolovPhoto

Можете да видите част от хората оставили своите мнения за сватбен фотограф, като кликнете на имената им.

Ебру Минчева – Каквото и да кажа ще е малко! Един невероятен професионалист. Човек, който си върши работата на 101% отношение, професионализъм, качество. Много се радваме, че имахме възможността да работим заедно!

Пламена Станчева – Благодарим за страхотните снимки! Благодарим за професионализма и перфектно свършената работа! Пожелаваме ти още много успехи! 🙂

Ивелина Николова – Почвам да пиша и спирам, почвам и спирам, защото думите не стигат! Ако търсите фотограф – това е човека! УНИКАЛЕН! Улавя повече моменти и детайли, отколкото и вие самите сте успели да видите с очите си на място, а за качеството – ПЕРФЕКТНО, всичко е изпипано до най-малкия детайл! До нови срещи!!! 🙂

Анастасия Цветанова – Фотограф един път.. разбран,отзивчив, любезен и лъчезарен такъв човек ми трябваше и има много нестандартни идеи за перфектна снимка ..

Преслава Димитрова – Професионално отношение, съобразителност с желанията на клиента, интересни и различни идеи, точност и прецизност в обработката на кадри, спазен срок за издаване на материалите! Ако търсите фотограф на ниво-това е вашият човек!

Мария Кузманова – Най-добрия фотограф! Страхотен професионалист! Спомените, които създадохте правят още по-незабравим нашият абсолвентски бал! От името на всички колеги от МУ – гр.Плевен, едно огромно благодаря! Продължавайте да ни радвате с най-хубавите снимки!

Лъчезар Петков – TOP!

Татяна Караатанасова – Благодарим , за креативността, отношението и цялата отдаденост в заснемането на нашата сватба! Изключително сме впечатлени от професионализма, който неизменно те следваше навсякъде – от точността на комуникацията до безупречното качество и артистичност на снимките. Истината е, че през цялото време те чувствахме като наши гости и приятели, без да се чувстваме като в Big Brother. 🙂

Стела Христова – Адмирации! Истински професионалист! Точност, прецизност, бързина, невероятни кадри! ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ! Това е вашият човек!

Вашите мнения за сватбен фотограф(за мен) са изключително важни. По този начин получавам обратната връзка, в която разбирам дали съм си свършил работата.

Мелиса Вейсалова – Изключителен професионалист с иновативно мислене и невероятен подход към клиентите. Снимките надминаха очакванията ми и бяха обработени за много кратък срок. Ако търсите идеалния фотограф, той е човекът.

Георги Найденов – Човекът, който успя да направи сватбения ни ден още по-специален. Благодаря за професионалната работа!

Грета Николова – Страхотно отношение, съчетано с изключително внимание към детайлите. Голям перфекционист, с което предоставя невероятно преживяване събрано в кадри, давайки ви възможност да се потопите в спомените и чувствата от най-хубавите моменти в живота ви.

Теодор Александров – Добър е!

Дани Красимирова – Изключителен професионалист! Свърши прекрасна работа за онлайн магазина ни. Благодаря за качествената работа.
Силно препоръчваме

Tuncay Müge – Поздравления за най-добрия фотограф.Снимките от изписването на моя син са великолепни. Благодарим и за любезното отношение.

Звезделина Михова – Благодарим за уникалните кадри. Продължавайте в тази насока.

Ивелина Красимирова – Успях да разгледам снимките, страхотни са! Имаш ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ от целия випуск! Браво! Отново благодарим за страхотните кадри.

Анелия Николова – Благодарим за страхотните спомени които създадохте за нас на кръщението на нашият син.

Анелия Колева – Огромни благодарности за професионализма при заснемането на кръщенето на нашия син. Направихте денят ни специален.

Даниел Обретенов – Благодаря много са яки снимките

Стефани Трифонова – Най-креативния и търпелив фотограф! Адмирации!

Магдалена Владимирова – Петрова – Адмирации!!! Страхотен професионалист! Прецизност, перфектни кадри,бързина..Огромно БЛАГОДАРЯ !

Ванеса Арнаудова – Изключителен професионализъм, много търпение..страхотен фотограф!🔝

Александра Христова – Най-добрият фотограф за випуск 2019!!! Уникални снимки, истински професионализъм и бързо обработване на снимките!

Още мнения за сватбен фотограф Стелиан Николов

Вергиния Атанасова – Препоръчвам горещо да се доверите на Стелиан за всякакви събития. Истински професионалист и перфекционист, който успява да улови красивите моменти. Комуникацията с него върви леко и приятно, зареден е с много положителна енергия и весело настроение и успява да предразположи и най-голямото дърво. 
🙂

Рая Петкова – Качеството на услугата беше повече от отлично. Изцяло проявен професионализъм. И трейлър и видео, и снимките бяха абсолютно прекрасни. Винаги се съобразяваха с изисквания и капризи дори, които имахме. Нямаше как да останем по-доволни за избора си на фотограф и видео оператор за нашия сватбен ден. Цената също беше абсолютно най-добрата. Препоръчваме този екип на всеки, който иска да има невероятно отразяване на своите незабравими дни.

Деница Иванова  – Благодарим отново за професионализма и отношението – видеото и кадрите са уникални. Благодарим, че помогнахте този ден да остане незабравим

Пламена Александрова – Препоръчвам с 2 ръце 🙂 запечата всеки миг от сватбата ни. Изключителен професионалист, направи невъзможното за да се отпуснем докато ни снимаше

Цветелина Иванова  – Благодарим на Стелиан за професионализма, всеотдайността и любовта, с която върши работата си! Резултатът се вижда в страхотните снимки, които направи за нас! Ако искате да получите индивидуално отношение за вашия специален ден, както и много полезни съвети преди него – ТОЙ е човекът! ♥

Станислава Асъмова – Страхотен фотограф! Голям професионалист! Всичко, което прави е с голямо желание и това си личи по качеството и разнообразието от снимки! Фотосесията беше забавна, щура и изпълнена с много емоции. Препоръчвам го на всички бъдещи младоженци! Няма да съжалявате за избора си! 📷📷📷🔝🔝

Биляна Иванова – 🔝🔝🔝🔝🔝🔝 Супер отношение, професионализъм, отдаденост и абсолютно всичко, което може да се иска от един сватбен (и не само) фотограф! ❤❤❤ Уникален! Не му мислете много- той е вашия човек 🙂

Препоръки за фотогограф

Ани Тодорова – Страхотни професионалисти ,които ще уловят всеки ценен и красив момент от вашия специален ден .Отзивчиви ,любезни и земни страхотни кадри ,страхотни моменти . Препоръчвам

Стефани Георгиева – Професионалист, който умее да улавя прекрасни моменти, много старателен, гледа да изпипа всеки детайл. Получихме уникални снимки и останахме изключително доволни от работата, която свърши за нашата сватба!

Моника К. – Страхотен фотограф ! Умее да предразположи дори и хора, които не обичат да се снимат ! Има огромен талант и дори не разбираш кога и как е запечатал толкова красиви и забавни кадри ! 🙂 Препоръчвам с двете си ръце 😉🔝🔝🔝

Теодора Георгиева Георгиева – Страхотен екип, уникални снимки и видеоклип препоръчвам ги с 2 ръце няма да съжалявате за избора си.

Касим КасимовПрепоръчвам! Това е човекът, който ще запечата вашите незабравими моменти по възможно най-готиния и запомнящ се начин. Няма причина да се колебаете в избора си на фотограф. Голям професионалист! Благодаря много! 📷🔝

Ако искате да се свържете с мен може да го направите през страницата за контакти или на 0877792434.

отзиви за фотограф