Здравейте, приятели! Реших да ви пусна интересен пакет, който го кръстих “Коледна фотосесия у дома.”

Коледа и нова година са най-очакваните семейни празници в годината! Децата най-много се радват, тъй като чакат Дядо коледа да им остави подарък под елхата. Това са моментите, които всеки един от нас е имал, има и ще има. Това, което обаче пропускаме да се досетим след тези хубави моменти е, че ни трябват и снимки, които да отворим след време.
Тук ви предлагам нещо по-различно от изкуствените фонове и декори. Да, хубави са, спор няма, но са фалшиви. За мен като фотограф няма нищо по-хубаво от домашният уют. Затова ви предлагам коледна фотосесия у дома. Това е подарък както за двойки, така и за цялото семейство. Няма ограничения в хората или домашните любимци.

Идеи за коледна фотосесия у дома

Ако решите да направим коледна фотосесия у дома със семейството си, тогава ще трябва да се подготвите. Ето няколко идеи:

  • коледна фотосесия у дома в бял цвят (бялото се свързва със сняг, като ярки акценти добавят наситени цветове, златни или сребърни)
  • коледна фотосесия у дома в червени и зелени цветове (червени коледни украси и опаковъчна хартия за подаръци, зелени игли.. и всичко, което може да се сетите още)
  • Аксесоари – Еленчета, геометрични фигури, дървени аксесоари, коледни топки за елхата, звънчета, лампички за елха, стена и т.н. звезда…. и още много

 

коледен декор в домашна обстановка

примерни снимки:

Няколко съвета за коледна фотосесия у дома

Имайте предвид, че както си подредите стаята или ъгълчетата.. така ще направим снимките. Желателно е зад вас да няма прозорец, огледало или врата. Ако ще използвате одеялце, гледайте поне да е голямо. Откъм заснемането на снимките – колкото повече хора сте в обектива ми, толкова повече разстояние ще ми трябва, за да ви снимам. Имайте предвид, че няма как да заснема трима човека на метър пред мен. Ще ми трябва малко повечко разстояние, за да може да ви запечатам, както и да хвана обстановката покрай вас.

Може да подарите “коледна фотосесия у дома” и на ваши близки/приятели.

Ако искате по-красиви и хармонични снимки с цялото семейство или любимият човек – това е вашият пакет.
Защо в дома, а не в студио? У дома ще се отпуснете и няма да имате проблем да позирате. Вие сами ще си изработите декора за стаята. Вие ще покажете какво е домашен уют.  Във фотосесията може да участва цялото семейство, както и домашен/домашни любимци.

Какво включва коледна фотосесия у дома?

Отговорът е много прост  – ПОНЕ 30 обработени снимки. Ще ви се издадат толкова снимки, колкото ще ви се харесат. В рамките на час може да направим до 30-40-60 крайни кадъра, които да са за вас. Ако имате домашен любимец и искате и него да включим като част от вашето семейство, имайте предвид, че животните са доста по-трудни за заснемане и отнема време.

Кога ще получа снимките от “коледна фотосесия у дома”?

Веднага след като бъдат обработени. Най-кратко в рамките на 14 работни дни. Ако сте по-нетърпеливи и искате да ги получите до 48 часа, тогава се заплаща с 40% повече. Това трябва да го уточним на момента.

Как мога да получа снимките си от “коледна фотосесия у дома”?

Вариантите, които ви предлагам са 2:

1 – Лична среща и прехвърляне на място

2 – Линк за сваляне в интернет пространството, който е предпочитан от повечето хора.

Колко струва “коледна фотосесия у дома”?

Пакета от поне 30 снимки в рамките на 60 минути е на промо цена от 60лв до 10ти декември

Пакета от поне 30 снимки в рамките на 60 минути е на цена от 90лв след 10ти декември

 

За записвания -> ТУК