Контакти

Благодаря Ви, че разгледахте скромният ми фотографски сайт.

Надявам се да сте намерили точните контакти на фотограф с когото бихте работили.

За индивидуални сватбени оферти може да попълните ТОЗИ СВАТБЕН ВЪПРОСНИК или се обадете на 0877792434

Освен като фотограф се занимавам и с дизайн т.е. фотокнигите, които бихте поръчали са личен дизайн от мен, но пък вие си избирате типажа книга и снимките.

Ако имате въпроси или се интересувате дали дадена дата е свободна в моя календар, не се колебайте да се свържете с мен.

В максимално кратък срок ще получите отговор на Вашето запитване.

Дори да ми е заета датата ще се опитам да ви погмогна като ви дам контакти на фотограф (колега), който ще ви свърши работа. Имам контакти на фотогаф, с когото работя най-често.

Ако събитието е голямо и не е за един човек, мога да ви препоръчам втори фотограф, отделно работя с видеооператор и DJ.

Ако прецените, че не може да намерите някоя от услугите може да ме попитате, за да ви помогна с което мога. Все пак преди всичко сме хора.
Цените в сайта са примерни и винаги могат да се оформят като персонална оферта. Всичко зависи от вас, изискванията и бюджета.

Може да посетите личната ми страница или още казано – блога.

В него се надявам да намерите полезна информация за нещата, които бихте търсили. Ще се опитам само с няколко минути четене да добиете представа как да  се облечете, как да се гримирате и .н. за нашата първа фотосесия.
В него ще намерите информация какво предлагаме като екип от фотограф и видеооператор.
Надявам се преди или след като се чуем да можем и да се видим лично. За мен всеки клиент е различен от предишните и съответно всеки нов контакт е допълнителен стимул за още повече работа.
След всеки приключен проект с моите клиенти очаквам обратна връзка – кое се е харесало… кое не е и т.н. Тъй като за мен най-важното нещо е доволството в очите на хората. Надявам се да сте попаднали на точните контакти на фотограф с когото бихте работили

office@nikolovphoto.com