Заснемане с дрон

сватбен фотограф

Актуални цени за заснемане с дрон(Въздушно заснемане)

Защо е необходимо заснемане с дрон?

Предлагаме въздушно заснемане с най-ново поколение дрон за сватби, кръщенета, тържества, хотели, бизнес сгради, индустриални паркове, търговски обекти, строителни площадки, проучване на терени, строежи, заводи и всичко друго. Възможно е и изработване на индивидуални оферти. Качеството е безкомпромисно. Видео и фото заснемане с дрон – разполагаме с дронове, които летят доста на високо и далеч. Най-важното е, че заснемат видеа и снимки с високо качество, което ги правят подходящ инструмент за създаването на уникални рекламни материали.

Със сигурност използването на подобно съдържание във Вашия бизнес ще увеличи интереса към Вас и Вашата дейност. Дронът е трудно конкурентен съдружник на всеки, който има желание да развие бизнеса си, да увеличи приходите си и да прибави към своя авторитет уникалност и креативност.

Заснемане с дрон / Въздушно заснемане

Пилотите от екипът на nikolovphoto са с изкарани сертификати за професионален пилот на дрон. Какво представлява заснемане с дрон? Въздушна фотография и видео/Въздушно заснемане? 

Видео и фото заснемането с дрон е процес, който зависи от множество фактори, като от тях се определя и цената на цялостната услуга. Крайните цени за заснемане с дрон варират и се уточняват допълнително за всеки конкретен проект. По-долу имате ориентир кое как би струвало, но за конкретни ангажименти най-добре да се чуем и да получите оферта.

Цени за заснемане с дрон?

За да се определи цена за заснемане с дрон/въздушно заснемане, трябва да се вземат предвид обстоятелства като:

  • Времето, през което екипът и техниката ще бъдат ангажирани с вас
  • Броя желани снимки или продължителност на видеото
  • Броя и вида на сцените, които ще се заснемат
  • Дали ще ви създаваме сценарий или вие ще ни дадете информация какво да заснемем и как
  • Дали ще искате суров или готов материал
  • Добавяне на различни ефекти : от цветови корекции, до музика с или без лиценз, субтитри, или озвучаване
  • Оценка на риска на техниката, хора и животни
  • Транспортни разходи до избраните дестинации за заснемане

Колко струва фото или видео заснемане от небето с дрон?

Цените ще ги намерите по-долу, като в тях получавате суровите материали с характеристики по ваше желание т.е. при фотография ще са с максимални настройки за заснемане и ще са в RAW. При видеото имате опция за качеството на картината от FullHD , до 4k или 5k разделителна способност. Откъм заснемане на видеото ще имате опция за фреймове, в които да се запише видеото, т.е. от 25, 30, 50, 60fps за секунда и дали ще е в HDR или Log режим, за да си сложите цветове по ваше желание. Цените са без ДДС
Мини
250лв
Пилот
1ч локация
1 полет
Суров материал
Снимки с принт качество
FHD/UHD резолюция
Направи запитване или се обади 0877792434
Стандарт
450лв
Пилот
2ч локация
2 полета
Суров материал
Снимки с принт качество
FHD/UHD резолюция
Направи запитване или се обади 0877792434
Стандарт+
600лв
Пилот
2ч локация
3 полета
Суров материал
Снимки с принт качество
FHD/UHD резолюция
Направи запитване или се обади 0877792434
Лукс
650лв
Пилот
3-4ч локация
4 полета
Суров материал
Снимки с принт качество
FHD/UHD резолюция
Направи запитване или се обади 0877792434

Обработка на заснет видео или фото материал от дрон

Ако искате да получите краен продукт, ще се радваме да се консултираме и да ви отправим индивидуална оферта, отговаряща на вашите изисквания и желания. Работата може да включва обработка на снимките или цялостен видеомонтаж с цветови корекции. Може да има фонова музика, звукови ефекти, озвучаване от професионалист, анимирани надписи, поставено лого и т.н. Въздушно заснемане с дрон и примерни цени може да намерите по-долу. Може да се обадите на посочения телефон 0877792434 , за да получите пълна информация за вашето заснемане от корпоративно събитие до личен празник като сватба и кръщене.

Условия и рискове за летене с дрон

Първото нещо, което трябва да се знае, е, че дронът не е играчка и е опасна машина за хора и животни. При дефектиране на техника и удар по главата на човек от високо би нанесло много щети. Перките са опасни както за хора, така за животни и птици. Във въздуха винаги има опасност с ниско прелитащи самолети, затова спазваме закона за полети.

Няма нищо по-важно от безопасността на хора и животни по време на снимачния ден и на самата снимачна площадка. На момента може да излязат странични фактори, които да усложнят полета. Съответно пилота ще вземе решение дали да продължи работата си или да преустанови действията си. За жалост рискът от полет невинаги можем да го предвидим по телефон и с информация в мрежата, а директно на място и в деня на заснемането. Ако по време на полета се появи ято птици, дрона ще бъде приземен, докато небето се успокои. Не се лети на височина по-висока от забранената, както и ако има ниско прелитащи самолети.

Още фактори за заснемане с дрон

Сериозен фактор за заснемането с дрон са атмосферните условия. Както знаем невинаги прогнозата за времето е точна. Понякога процесът може да бъде забавен временно или стопиран от природни влияния, които биха провалили полета. В нормално време и обстановка – няма никакъв проблем да се случат нещата, но с времето нещата са по-различни. Тези фактори биха направили полета невъзможен : дъжд, силен вятър, много високи или ниски температури, сняг, буря мъгли, облаци, силна или слаба светлина. и т.н.

Допълнителни фактори, които влияят върху процеса на полета и фото заснемане или видеозаснемане са околната среда, човешкият фактор, отдалечеността на обекта за снимки от мястото на излитане на дрона зоната за летене и т.н..

Има зони, които са забранени за полети примерно в близост до военни бази, до летище и т.н.. При тях първо софтуерно не позволява прелитането и второ е опасно както за хора и животни, така и за техниката.

Нашият екип разполага със сертификат за дрон / Разрешение за експлоатация на БЛС (безпилотни летателни системи) от Главна дирекция Гражданска Въздухоплавателна Администрация. Всички въздушни заснемания се планират и извършват с нужни разрешителни, съгласно законодателството на Република България и ЕС.