Благотворителна фотосесия

 

Здравейте, скъпи приятели!
Обръщам се към Вас с един по- различен апел. Децата са нашите слънца, нашия живот и едно дете се нуждае от спешна помощ.
Християн Христов Бозуков е едва на 13 години от село Ясен и мечтае да види своя любим футболен отбор Барселона. За да постигне своята мечта той трябва да се пребори с коварна болест. Доагнозата, която му е поставена е ICD C71. 7 Tu tecti mesencephali. Status post VPA pro Hydrocephalus int. obstructivus. Агресивен тумор на мозъка. За семейството му е непосилно да покрие всички разходи за лечението му. То се провежда в съседна Турция, след като у нас лекарите не успяват да му помогнат. Нека заедно да помогнем на Хриси да сбъдне мечтата си като му помогнем да се пребори с коварното заболяване.

Тъй като семейството е всичко

Ви призовавам да се включите в инициативата в помощ на Хриси и да помогнем, както на него, така и на неговите родители. Това което ще направим е кратка фотосисия, която Вие ще получите за спомен, а средствата от нея ще бъдат преведени по сметката на Хриси. Повече информация можете да получите в сайта ми, както и във фейсбук групата, създадена в помощ на Хриси. Ако пък искате да дарите средства директно, това е сметката, която е открита:
IBAN:BG10UNCR70001523205537
BIC: UNCRBGSF
УниКредит Булбанк
титуляр : Михаела Николаева Бозукова ( майката на Хриси)

Нека заедно да помогнем на един малък бъдещ футболист и да му дадем възможност да посети мач на своя любим отбор! Благодаря Ви!