Наближава Вашият абсолвентски бал?

Това е събитие, което бележи повратна точка в живота на всеки млад човек. В миналото остават безгрижните дни, дилемите дали да се учи вечерта или да се излезе с приятели. Притеснението от предстоящия изпит и поливането му след успешно преминаване. Всеки абсолвент чака с нетърпение да дойде деня, в който ще облече тогата…  и ще се покаже пред света като вече изградена личност, готова да се впусне с пълна сила в живота.

С любезното съдействие

на Студентски съвет към Русенски универститет “Ангел Кънчев” Ви предоставяме възможността несамо да изживеете този важен момент за Вас, но и да го запечатате завинаги. Вие и Вашите колеги ще получите качествено заснемане на вечерта. Фотограф, който ще се погрижи всеки един от Вас да блесне като истинска звезда. Ще имате възможност да се снимате на фона на емблематичните места за Русенски  университет. Да се съберете всички заедно за снимки, които цял живот ще ви припомнят колко труд сте положили, за да стигнете до тук.

 

Снимките за абсолвентския бал

са едни от най- важните, както от дeтските рождени дни, абитуриентския бал, така и тези задължително трябва да присъстват в семейния албум. Така че не се колебайте, обърнете се към професионален фотограф.
Това което ние заедно със Студентски съвет към Русенски университет “Ангел Кънчев” Ви предлагаме е заснемане на абсолвентски бал с -10% отстъпка за всички възпитаници на университета. (Актуалните цени за услугата можете да видите в сайта). И това не е всичко. Ще получите ОЩЕ -10% отстъпка при заснемане на вашето дипломиране. Така Вие получавате снимки от два много важни за Вас момента, Вашите семейства и приятели. Възползвайте се от този шанс!

За всички останали студенти,

които не са възпитаници на Русенски университет “Ангел Кънчев”, отстъпка се прави само при резервация за абсолвентски бал + дипломиране.

Абсолветския бал се заплаща без отстъпки.
Не се колебайте свържете се с мен. Резервирайте дата и бъдете сигурни, че преломният момент в живота Ви, крачката, която правите между студентските години и реалния живот ще бъде увековечена.

Повече информация за цени и услугата – цък или цък.